Rom POCO X3 Pro için en iyi Custom ROM hangisidir?

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
22
Evolution X 9.5 kullanıyordum ancak ROM durduk yere çöküp cihaz içerisine artık giremediğimden Clean Flash yapmaya karar verdim yedek alıp. Ancak hangi ROM'u kuracağım konusunda kararsızım. Evolution-X içerisindeki spooflar ve pencere güvenli işaretlerini yok sayma gibi ayarlar oldukça iyiydi. Sizce bu tip şeyleri de içerebilen hangi ROM'u kurmalıyım? Anymore KSU kernel ile kullanıyordum. Hangi ROM en iyi performansı sunar sizce?

Nazım Erdoğan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nazım
Cihazım
Xiomi note 8 pr
Konular
1
Teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun lineos daha önceleri kullandım vanilya sürümünü ve daha nicelerini ama bu gibi değil pil ömrü akıcılık pixel exprience plus gibisi yok kullanmadığım rom kalmadı

alakanız bilgi ve öneriniz için Allah razı olsun teşekkür ederim kardeşim

Kernel dediginiz gibi yükleme me gerek yok zaten bütün ihtiyaçları karşılıyor fazlasıyla birde şunu fark ettim telefon romu yukledikten bir hafta sonra sahada açılıyor tekrardan teşekkürler kardeşim Allah razı olsun

Oyla:

Nazım Erdoğan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nazım
Cihazım
Xiomi note 8 pr
Konular
1
Google bas arat YouTubede yapanlar var ama ben yapmıyordum gerek duymadığım için.Kesinlikle kernel yükleme.Kernel bu arada romu mahveder.Bu telefonun iyi güncellenmiş bir kerneli yok onu sanaa baştan söyleyeyim.Pixel yöneticileri zaten romu öyle bir stabilize etmişler ki kendi içinde gelen linux kerneli telefonu hem yağ gibi akıcı hem de fazla ısındırma yapmadan pilin daha uzun süre dayanmasını sağlıyor.Eğer ki ben yenilik istiyorum diyorsan yani sana en son tavsiyem lineageosun poco x3 pro için devam eden sürümleri var.Halâ güncelleme yapıyorlar sürümüde Android 16.Ama rom vanilla olarak geliyor.Gapps dışardan yüklüyorsun.Ondada pil iyi gidiyor ama stabilite olarak tam pixeldeki o akıcılığı hissedemiyorsun.Daha doğrusu ben hissedemedim belki de pixelin o yağ gibi akıcılığından dolayı olabilir. Sen bilirsin istersen birde onu dene
Teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun lineos daha önceleri kullandım vanilya sürümünü ve daha nicelerini ama bu gibi değil pil ömrü akıcılık pixel exprience plus gibisi yok kullanmadığım rom kalmadı

alakanız bilgi ve öneriniz için Allah razı olsun teşekkür ederim kardeşim

Kernel dediginiz gibi yükleme me gerek yok zaten bütün ihtiyaçları karşılıyor fazlasıyla birde şunu fark ettim telefon romu yukledikten bir hafta sonra sahada açılıyor tekrardan teşekkürler kardeşim Allah razı olsun

Oyla:
Üst Alt