Rom POCO X3 Pro için en iyi Custom ROM hangisidir?

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
20
Evolution X 9.5 kullanıyordum ancak ROM durduk yere çöküp cihaz içerisine artık giremediğimden Clean Flash yapmaya karar verdim yedek alıp. Ancak hangi ROM'u kuracağım konusunda kararsızım. Evolution-X içerisindeki spooflar ve pencere güvenli işaretlerini yok sayma gibi ayarlar oldukça iyiydi. Sizce bu tip şeyleri de içerebilen hangi ROM'u kurmalıyım? Anymore KSU kernel ile kullanıyordum. Hangi ROM en iyi performansı sunar sizce?

hasothepaso

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
0
Merhaba, Project Infinity-X öneririm aylardır kullanıyorum ve oldukça güncel bir rom. Kendini her ay güncelliyor. 2.5 sürümü ile 3 ay önce yükledim şuan 2.8 sürümüne güncellendi. Gayet stabil çalışıyor. Vanilla versiyonunu kullanıyorum, kendim Gapps uygulamalarını yükledim. Denemek istersen aşağıya bağlantı adresini bırakıyorum.

Hocam Türkçe var mı dil olarak

Oyla:

Ghaneli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 9 se
Konular
3
Hocam Türkçe var mı dil olarak
Gapps yüklemeyi neden sonra yüklüyorsunuz?
Gapps lı sürümünü neden kullanmıyorsunuz?
Türkçe dil seçeneği varmı?
Merhaba, Project Infinity-X öneririm aylardır kullanıyorum ve oldukça güncel bir rom. Kendini her ay güncelliyor. 2.5 sürümü ile 3 ay önce yükledim şuan 2.8 sürümüne güncellendi. Gayet stabil çalışıyor. Vanilla versiyonunu kullanıyorum, kendim Gapps uygulamalarını yükledim. Denemek istersen aşağıya bağlantı adresini bırakıyorum.

Gapps yüklemeyi neden sonra yüklüyorsunuz?

Türkçe dil seçeneği varmı?

Oyla:
Üst Alt