o çözüm yolu bi bende çalışmıyo galiba. aslında çalışıyor da iki mod arasında gidip gelince yine hata veriyor. Hotfıx sadece resetteki hz sorununu çözdü. hala kablosuz kulaklıktaki video oynatamama sorunu var nfc de bi problem yok. kamera ve kulaklık muhabbeti de çözülebilse tadından yenmez. birkaç gün içinde sıfırdan kurulum denicem hotfıxle belki kulaklık çözülür.Merhaba hocam, hotfix dosyasını direkt üzerine kurabilirsiniz. Kamera uygulamasının verilerini temizleyip tekrar giriş yapın ayarlardan canlı ipuçlarını kapalı yapın. Tek çözüm yolu bu
BT sorunu devam ediyor hocam. Tüm port romlarda mevcut o...o çözüm yolu bi bende çalışmıyo galiba. aslında çalışıyor da iki mod arasında gidip gelince yine hata veriyor. Hotfıx sadece resetteki hz sorununu çözdü. hala kablosuz kulaklıktaki video oynatamama sorunu var nfc de bi problem yok. kamera ve kulaklık muhabbeti de çözülebilse tadından yenmez. birkaç gün içinde sıfırdan kurulum denicem hotfıxle belki kulaklık çözülür.
Hyperart ve Spakbor romları denedim belirtilen hatalar haricinde arayüz kasma ve takılma yaptığı için tekrardan stok rom kurdum. Şu an için stabil hyperos rom var mı ?buyrun hocam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yok maalesef. Bende en stabil çalışan SpakborHyperart ve Spakbor romları denedim belirtilen hatalar haricinde arayüz kasma ve takılma yaptığı için tekrardan stok rom kurdum. Şu an için stabil hyperos rom var mı ?
2. telefon olarak sim kartsız kullandığım poco x3 proda elite hyper lite 1.0.10 kullanıyorum. Şu ana kadar bir eksiğini görmedim. Deneyebilirsin.Hyperart ve Spakbor romları denedim belirtilen hatalar haricinde arayüz kasma ve takılma yaptığı için tekrardan stok rom kurdum. Şu an için stabil hyperos rom var mı ?
hocam rom linki var mı ?2. telefon olarak sim kartsız kullandığım poco x3 proda elite hyper lite 1.0.10 kullanıyorum. Şu ana kadar bir eksiğini görmedim. Deneyebilirsin.
hocam rom linki var mı ?