HyperOS POCO X3 Pro HyperArt 2.0.5.0 A15

thenightruler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
poco x3 pro
Konular
1
Merhaba hocam, hotfix dosyasını direkt üzerine kurabilirsiniz. Kamera uygulamasının verilerini temizleyip tekrar giriş yapın ayarlardan canlı ipuçlarını kapalı yapın. Tek çözüm yolu bu
o çözüm yolu bi bende çalışmıyo galiba. aslında çalışıyor da iki mod arasında gidip gelince yine hata veriyor. Hotfıx sadece resetteki hz sorununu çözdü. hala kablosuz kulaklıktaki video oynatamama sorunu var nfc de bi problem yok. kamera ve kulaklık muhabbeti de çözülebilse tadından yenmez. birkaç gün içinde sıfırdan kurulum denicem hotfıxle belki kulaklık çözülür.

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
o çözüm yolu bi bende çalışmıyo galiba. aslında çalışıyor da iki mod arasında gidip gelince yine hata veriyor. Hotfıx sadece resetteki hz sorununu çözdü. hala kablosuz kulaklıktaki video oynatamama sorunu var nfc de bi problem yok. kamera ve kulaklık muhabbeti de çözülebilse tadından yenmez. birkaç gün içinde sıfırdan kurulum denicem hotfıxle belki kulaklık çözülür.
BT sorunu devam ediyor hocam. Tüm port romlarda mevcut o...
HyperOs 2'den ötürü olan bir problem. Diğer romlarda da çözülemedi.

Kamera için aktif olan diğer tüm ayarları da kapatarak deneyin birde... Birisi bulabildiğim bütün kamera ayarlarını kapatarak sorunu çözdüm demişti.

Mucahit97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit
Cihazım
X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
2
buyrun hocam

Hyperart ve Spakbor romları denedim belirtilen hatalar haricinde arayüz kasma ve takılma yaptığı için tekrardan stok rom kurdum. Şu an için stabil hyperos rom var mı ?

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Hyperart ve Spakbor romları denedim belirtilen hatalar haricinde arayüz kasma ve takılma yaptığı için tekrardan stok rom kurdum. Şu an için stabil hyperos rom var mı ?
Yok maalesef. Bende en stabil çalışan Spakbor

ayazoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
6
2. telefon olarak sim kartsız kullandığım poco x3 proda elite hyper lite 1.0.10 kullanıyorum. Şu ana kadar bir eksiğini görmedim. Deneyebilirsin.

Mucahit97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit
Cihazım
X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
2