HyperOS POCO X3 Pro HyperArt 2.0.5.0 A15

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Bu hangisi hocam konu mevcut mu ?
konusu yok hocam. Vayu için ilk çıkan port romlardan birisi. Dediğiniz gibi Turbo, Hyperart falan sorunlar buglar derken dönüp dolaşıp bu sürüme geçiyorum hep. Android 13 HyperOS 1.0.3.0 sürümü diğer romlarda konuştuğumuz sorunların hiçbiri bunda yok.

bycellist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
mi6
Konular
0
üstad eu rom kullanıyorum. Sence en keyif alarak kullanığın rom hangisi acaba. bana önereceğin ne olur. yardımcı olursan sevinirim teşekkürler

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
üstad eu rom kullanıyorum. Sence en keyif alarak kullanığın rom hangisi acaba. bana önereceğin ne olur. yardımcı olursan sevinirim teşekkürler
Merhaba hocam, Son 1 yıl içerisinde en uzun süreli kullandığım Spakbor 1.0.3.0 sürümü oldu. Stabil, sorunsuz, şarjı çok iyi gidiyor. Ancak güncelleme almıyor.

HyperArt ve Turbo Rom'u daha dönem dönem kullandım. İkisi de güzel romlar ancak ufak tefek bugları var. HyperArt ve Turbo Rom konularının ilk mesajlarını ve devamında yorumlarını okursanız olumlu olumsuz yönlerinden, kullanıcı yorumlarından fikir edinebilirsiniz.

Şahsen ben HyperArt 2.0.5.0 ve Turbo 1.0.16.0 yerine Spakbor tercih ederim.

seyitesim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyit
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
1
Selamün aleyküm romu yükledim kamera uygulamasına girdiigm zaman portre modu ve ön kameraya geçtigim zaman uyarı gelip kameradan atıyor kamera ayarlarını gösterdiginiz gibi yaptığım halde

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Selamün aleyküm romu yükledim kamera uygulamasına girdiigm zaman portre modu ve ön kameraya geçtigim zaman uyarı gelip kameradan atıyor kamera ayarlarını gösterdiginiz gibi yaptığım halde
Kamera uygulamasının verilerini temizleyip tekrar giriş yapın ayarlardan canlı ipuçlarını kapalı yapın

thenightruler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
poco x3 pro
Konular
1
Hocam tekrar merhabalar. Şehir dışındaydım bir süredir ve cihazım günde 1-2 defa kendini kapatıyor neden bilmiyorum. Çok ansızın anlarda oluyor bu ve tekrar açtığımda şarj kaldığı yerden devam ediyor yani bataryadan değil yazılımsal. HOTFIX yayınlanmış şimdi gördüm birazdan kuracağım belki sorun çözülür. Direkt 2.0.5.0 in üzerine kursak sıkıntı çıkarmaz değil mi sıfırdan kurulumla uğraşmayalım tekrar? Saygılar kolay gelsin (kamera mevzusu hala aynı bu arada ayarlara rağmen harici uygulama kullanıyorum mecburen...)

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Hocam tekrar merhabalar. Şehir dışındaydım bir süredir ve cihazım günde 1-2 defa kendini kapatıyor neden bilmiyorum. Çok ansızın anlarda oluyor bu ve tekrar açtığımda şarj kaldığı yerden devam ediyor yani bataryadan değil yazılımsal. HOTFIX yayınlanmış şimdi gördüm birazdan kuracağım belki sorun çözülür. Direkt 2.0.5.0 in üzerine kursak sıkıntı çıkarmaz değil mi sıfırdan kurulumla uğraşmayalım tekrar? Saygılar kolay gelsin (kamera mevzusu hala aynı bu arada ayarlara rağmen harici uygulama kullanıyorum mecburen...)
Merhaba hocam, hotfix dosyasını direkt üzerine kurabilirsiniz. Kamera uygulamasının verilerini temizleyip tekrar giriş yapın ayarlardan canlı ipuçlarını kapalı yapın. Tek çözüm yolu bu

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
23
Ben stock rom kurdum hatalardan vs biktigim için orijinal romda sevmediğim şey ise tema yukarı çekince çekmece vs normal redmiler deki gibi tema yok mu acaba ?

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Ben stock rom kurdum hatalardan vs biktigim için orijinal romda sevmediğim şey ise tema yukarı çekince çekmece vs normal redmiler deki gibi tema yok mu acaba ?
Bildiğim kadarıyla yok hocam. Daha önce önerdiğim Spakbor 1.0.3.0 veya Miui 14 Eu rom yükleyebilirsiniz. Stock sürüme en yakın olanlar bunlar. Uygulama çekmecesi yok bu sürümlerde. İstediğiniz gibi

Mucahit97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit
Cihazım
X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Bildiğim kadarıyla yok hocam. Daha önce önerdiğim Spakbor 1.0.3.0 veya Miui 14 Eu rom yükleyebilirsiniz. Stock sürüme en yakın olanlar bunlar. Uygulama çekmecesi yok bu sürümlerde. İstediğiniz gibi
hocam Spakbor romu nereden indirebiliriz ?

Üst Alt