HyperOS POCO X3 Pro HyperArt 2.0.0.14 A15

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
22
Telefonu kapatıp açtım kamera sorunu düzeldi az once yüksek güç tüketimi dedi ve 69 da iken birden 34 seviyelerine geriledi pil anlam veremedim daha önce hiç böyle olmadı fix dosyasindan sonra bunu ilk defa gördüm ondan mı kaynaklı acaba

Toorop

Premium Üye
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Kamera için hiçbir dosya flashlamadan sadece bu alttaki ayarı(orientation) kapattığımda herhangi bir sorun kalmadı. Ön-arka kamera portre modları da dahil tüm modlar sorunsuz çalışıyor.

Tepki vermeme sorunu için skyline kernel yükledim, tam gün kullanımda şimdilik sorun olmadı. Ayrıca, HyperArt için geliştiricinin base olarak kullandığı asıl roma 2.0.5.0 güncellemesi geldi ve port hazır. Geliştiricinin seçtiği tester şuan deneme yapıyor bildiğim kadarıyla, kısa sürede güncelleme geleceğini düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-07-23-50-42-138_com.android.camera.jpg
    Screenshot_2024-12-07-23-50-42-138_com.android.camera.jpg
    124,4 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20241207_233112_825.jpg
    IMG_20241207_233112_825.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 14

emre2510933

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
GM discovery
Konular
0
Kamera için hiçbir dosya flashlamadan sadece bu alttaki ayarı(orientation) kapattığımda herhangi bir sorun kalmadı. Ön-arka kamera portre modları da dahil tüm modlar sorunsuz çalışıyor.

Tepki vermeme sorunu için skyline kernel yükledim, tam gün kullanımda şimdilik sorun olmadı. Ayrıca, HyperArt için geliştiricinin base olarak kullandığı asıl roma 2.0.5.0 güncellemesi geldi ve port hazır. Geliştiricinin seçtiği tester şuan deneme yapıyor bildiğim kadarıyla, kısa sürede güncelleme geleceğini düşünüyorum.
Evet ben de kapanma sorunundan dolayı official rom'a döndüm. hyperos baya cezbettiğinden diğer romları kullanmak bile istemiyorum.
Gelecek güncellemeyi bekliyorum

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Güncellemeyi bekleyelim bakalım nasıl olacak

Son düzenleme:

pckolog02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
pocpphone f1
Konular
0
imei atılan telefona olurmu imei silinir mi ?

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Tepki vermeme sorunu birkaç kez daha yaşandıktan sonra daha stabil olduğunu düşündüğüm eski 1.0.3.0 sürümüne döndüm.

Sonradan fark ettim ki hızlı şarjda da bir problem var hyperart'ta... Ampere uygulamasında çok değişken değerler alıyordum ve şarj süresi uzamıştı. Şarj başlığı veya kablodan olduğunu düşünmüştüm, eski roma dönünce sorun düzeldi...

Muhtemelen hyperart'ta kernelle ilgili değiştirilemeyen bir sorun var. Hangi kernel olursa olsun bazı sorunlar düzelmiyor...

Turbo 2.0 ve hyperart 2.0.5.0 hangisi önce güncelleme alırsa orayı test ederim artık.

Toorop

Premium Üye
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Tepki vermeme sorunu birkaç kez daha yaşandıktan sonra daha stabil olduğunu düşündüğüm eski 1.0.3.0 sürümüne döndüm.

Sonradan fark ettim ki hızlı şarjda da bir problem var hyperart'ta... Ampere uygulamasında çok değişken değerler alıyordum ve şarj süresi uzamıştı. Şarj başlığı veya kablodan olduğunu düşünmüştüm, eski roma dönünce sorun düzeldi...

Muhtemelen hyperart'ta kernelle ilgili değiştirilemeyen bir sorun var. Hangi kernel olursa olsun bazı sorunlar düzelmiyor...

Turbo 2.0 ve hyperart 2.0.5.0 hangisi önce güncelleme alırsa orayı test ederim artık.
Skyline kernel 20240928 sürümünde tepki vermeme sorunu olmadı şimdilik, şarjla ilgili bir sorun da yok. Kamera için verilen dosyayı yükleyenlerde şarjın hızlı bitmesi sorunu olmuş sanırım grupta da 1-2 kişide denk geldim. Bu arada roma artık güncelleme gelmeyebilir, geliştirici çok eleştri olduğu için bıraktığını yazmış fakat önceki mesajda attığım ekran görüntüsünde 2.0.5.0 sürümü hazır ve test ediliyordu, gelir mi gelmez mi bilmiyorum. Stabil ve sabit güncellenen tek HyperUI isimli bir rom var o kaldı gibi, patreon üzerinden ücretli olarak veriliyor, post başı 9$, aylık erişim 12$ ama ay içerisinde tekrar güncelleme gelip gelmeyeceği kesin değil. Özelleştirmeleri çevirmediklerinden dolayı turboya ısınamadım, İngilizce olsa yine iyi de Rusça kalması ve her ayar için tekrar çevirmek gerekmesi uğraştırıyor ki çoğu özellik lite sürümde yok artık sanırım. Hiç istemesem de bana aosp yolu görünüyor gibi bakalım.

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
22
Tepki sorunu şarj sorunu kamera ve varsayılan uygulamlari değiştirmeme rağmen biri aradığında kendi uygulamasini açmaya çalışıyor anlam vermedim bu konuyada ve buna benzer bir çok ufak tefek problemleri var bende değiştirmeyi düşünüyorum ama ne kursam bilemedim

Ghaneli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 9 se
Konular
3
Kamera fix ini yüklediğimden beri tepki vermeme sorunu olmadı haberiniz olsun