HyperOS POCO X3 Pro HyperArt 2.0.0.14 A15

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
22
Bu romda dikkatimi çeken şey Facebook Instagram gibi uygulamaları tikladigimda 1. Seferde acilmiyor kapatıyorum sonra tekrar tıklayınca açılıyor mobil veri açıkkende aynı wifi de ikende aynı sıfır temiz kurulum yaptım ama neden böyle anlamadım

Ghaneli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 9 se
Konular
3
Birkaç kez başıma geldi, şarjla ilgili olup olmadığını düşünmemiştim. Ben de tekrar gözlemleyeceğim, ayarlarına da detaylıca bakarım.
Tekrar oldumu acaba neden olduğunu anladınız mı?

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
22
Şarj sorunu yaşamadım ben hiç

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Bu romda dikkatimi çeken şey Facebook Instagram gibi uygulamaları tikladigimda 1. Seferde acilmiyor kapatıyorum sonra tekrar tıklayınca açılıyor mobil veri açıkkende aynı wifi de ikende aynı sıfır temiz kurulum yaptım ama neden böyle anlamadım
Hocam sorunların kimisi cihaza özel sorunlar, kimisi rom kaynaklı, kimisi kullanıcı ayarları ile alakalı, kimisi kapat aç yapınca düzeliyor. Sorunu ben yaşamadım. Akıcı ve stabil bir şekilde çalışıyor şu an

Toorop

Premium Üye
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Önceki mesajı yazdığım gün ayarlar - batarya - ek ayarlar içerisindeki gece modunu(gece vakti modu gibi birşey de olabilir) kapattım henüz denk gelmedim. Şuan şarjım 65%, bugün biraz hızlıca azaltıp geceye kadar sarj etmeyip tekrar denerim duruma göre yazarım buraya.

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Leica kamerada portre modunun çalışması için gerekli fix dosyasını ilk mesaja ekledim...

Şu an benim gözlemlediğim;
•Super wallpaper'lar varsayılan olarak çalışmıyor. APK olarak yükleyip duvar kağıdı eklediğiniz zaman bazen siyah ekrana geçiyor kendi kendine. Yeniden duvar kağıdı ekle diyerek çalıştırıyorsunuz.
•4x5 ve 5x6 dışında ana ekran düzeni ekleyemiyorsunuz. Bu iki sorunda HyperOS 2 sürümü kaynaklı sorunlar. Rom kaynaklı değil.
•Google Play Sertifikası sadece Magisk modülleri ile yapılıyor. Root'suz fix yapılamıyor.

Toorop

Premium Üye
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Önceki mesajı yazdığım gün ayarlar - batarya - ek ayarlar içerisindeki gece modunu(gece vakti modu gibi birşey de olabilir) kapattım henüz denk gelmedim. Şuan şarjım 65%, bugün biraz hızlıca azaltıp geceye kadar sarj etmeyip tekrar denerim duruma göre yazarım buraya.
Şarjı saat 5'e doğru 30'un altına indirebildim, biraz önce %5'de şarja taktım. Ara ara kontrol ettiğim zamanlar oldu ama telefon kendisini mi kapatıyor yoksa derin uykuya mı geçiyor emin olamadığım için uzun süre kontrol etmediğim de oldu, 2 bölüm dizi izlerken özellikle ekranı bile açmadım. Şimdilik hiç denk gelmedi ama ilerleyen zamanlarda olursa da yazarım. Geliştiriciye kanalında telefonu boşta bıraktığınızda kendini kapatıyor gibi bir geri bildirimde bulunmuşlar, Xiaomi tarafından bir sorun olduğunu ve romu kanala/siteye yükledikten sonra fark ettiğini söylemiş, gelişme veya çözüm önerisi yok şimdilik bakalım o yüzden yaptığım ayar da işe yaradı mı bilmiyorum.

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Telefonun şarjı %30un altına düştüğünde ekran kapanıyor daha da açılmıyor Açma kapama tuşuda işlevini kaybediyor. Uzun basınca kapanıyor
Böyle durumla karşı karşıya kalan oldumu?

Birkaç kez başıma geldi, şarjla ilgili olup olmadığını düşünmemiştim. Ben de tekrar gözlemleyeceğim, ayarlarına da detaylıca bakarım.

sabah aynı sorun bende de oldu. Şarjım %20 civarında komple siyah ekran gelmiş ekran tepki vermiyordu. Basılı tutarak kapatıp açtım şarjım %17 olarak açıldı. Birkaç dakika içinde %1'e inerek kapandı cihaz.

Ghaneli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 9 se
Konular
3
Şarjı saat 5'e doğru 30'un altına indirebildim, biraz önce %5'de şarja taktım. Ara ara kontrol ettiğim zamanlar oldu ama telefon kendisini mi kapatıyor yoksa derin uykuya mı geçiyor emin olamadığım için uzun süre kontrol etmediğim de oldu, 2 bölüm dizi izlerken özellikle ekranı bile açmadım. Şimdilik hiç denk gelmedi ama ilerleyen zamanlarda olursa da yazarım. Geliştiriciye kanalında telefonu boşta bıraktığınızda kendini kapatıyor gibi bir geri bildirimde bulunmuşlar, Xiaomi tarafından bir sorun olduğunu ve romu kanala/siteye yükledikten sonra fark ettiğini söylemiş, gelişme veya çözüm önerisi yok şimdilik bakalım o yüzden yaptığım ayar da işe yaradı mı bilmiyorum.
Teşekkür ederim şarj ile alakalı bir durum değil çünkü %90 iken de oldu..
Herşey için teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sabah aynı sorun bende de oldu. Şarjım %20 civarında komple siyah ekran gelmiş ekran tepki vermiyordu. Basılı tutarak kapatıp açtım şarjım %17 olarak açıldı. Birkaç dakika içinde %1'e inerek kapandı cihaz.
Bir kaç dakikada %1 e inmesi standart olarak oluyor
Sıkıntı tepki vermemesi
O esnada kendimi arattırdım telefon çalıyor gözüküyor ancak telefon tepkisiz açılmıyor bilginize

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Hocam hyperos'lar arasında şimdi elite rom yükledim. Bunu da tanıtacak mısınız
Elite Rom ücretli hocam. Mirza çok nadir ücretsiz Lite sürüm çıkarıyor, onda da bir çok özellik kısıtlanmış şekilde.

Teşekkür ederim şarj ile alakalı bir durum değil çünkü %90 iken de oldu..
Herşey için teşekkür ederim

Bir kaç dakikada %1 e inmesi standart olarak oluyor
Sıkıntı tepki vermemesi
O esnada kendimi arattırdım telefon çalıyor gözüküyor ancak telefon tepkisiz açılmıyor bilginize
Sorunun kernel'den kaynaklı olduğunu düşünerek farklı kerneller denedim. Bu sefer hızlı şarj özelliği gitti. Bu romu yeniden kurmadan geliştirici HydraOS diye bir A14 sürüm yayınladı yeni. Bir de onu kontrol edeceğim bu sorunlar var mı diye

Üst Alt