Yardım Poco X3 Pro Güncelleme Almıyor

Burak_tr0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1
Yaklaşık 1 ay önce Poco X3 Pro aldım aldığımda fark etmedim ama MIUI 13 Android 12 sürümünde kalmış!!! öğrendiğime göre Desteği Kesilmiş bir telefon. AMA MIUI 14 BİLE YOK! Telefonun sürümü MIUI 13.0.4.0 (Global) SJUMIXM kalmış... Her ne kadar yollarla MIUI 14 yapmak istediysem
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
olmadı (Bugjaeger) uygulamasıyla Bootloader kilidini kaç kez açmak istedim işe yaramadı her seferinde farklı hatalar verdi. Bu durum beni tedirgin ediyor 13'de kalmış ve PİLİ AŞIRI TÜKENİYOR %100 şarj oluyor 1 dk kullanınca %98 oluyor telefon uykuda bile %30 şarj yiyor. ALDIĞIMA PİŞMANIM ve MIUI 13 ANDROİD 12 de kalmış Bu Telefonun Her Şeyinden PİŞMANIM!!!

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
Öncelikle kilit açın sonra verdiğim linkte ki romu yükleyin....

Burak_tr0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1
Öncelikle kilit açın sonra verdiğim linkte ki romu yükleyin....

Hocam bilgisayar yok olsaydı iyi olurdu. ADB OTG üzerinden yapmakda mümkün telefonları eşleştirmek gerek ama ben yaptığım da hep hata alıyorum (Bugjaeger)

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
Hocam bilgisayar yok olsaydı iyi olurdu. ADB OTG üzerinden yapmakda mümkün telefonları eşleştirmek gerek ama ben yaptığım da hep hata alıyorum (Bugjaeger)

Demek ki mümkün olmuyor o kadar denemenize rağmen....

Bir fırsat /imkan bulup kilit açın öncelikle....

Burak_tr0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1
Demek ki mümkün olmuyor o kadar denemenize rağmen....

Bir fırsat /imkan bulup kilit açın öncelikle....
Valla hocam burda soruyorum BL Kilidi ve MIUI 14 yapmak en düşük 710TL diyorlar yapsam da anakart yanma olasığı olacak diyorlar Custom Rom atsamda NFC çalışmayacak. Xiaomi Pişmanlıktır özellikle POCO...

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
Valla hocam burda soruyorum BL Kilidi ve MIUI 14 yapmak en düşük 710TL diyorlar yapsam da anakart yanma olasığı olacak diyorlar Custom Rom atsamda NFC çalışmayacak. Xiaomi Pişmanlıktır özellikle POCO...
bootloader kilidi açılınca neden anakart yansın Allah Allah. Kekliyorlar seni. Öyle olaydı piyasadaki bütün Çin ithali xiaomilerin patlaması lazımdı. Ha x3 prodaki kronik sorunu biliyorum ama bootloader kilidi ile bir alakası da yok, tasarım hatası.

Aliimran7

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
23
X3 Pro'lardaki kronik anakart sorununu her yaptıkları işlemde koz olarak kullanıyorlar... 100 liralık işleme riskli cihaz bu diyerek 700 lira fiyat çekiyorlar :D

Burak_tr0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1
bootloader kilidi açılınca neden anakart yansın Allah Allah. Kekliyorlar seni. Öyle olaydı piyasadaki bütün Çin ithali xiaomilerin patlaması lazımdı. Ha x3 prodaki kronik sorunu biliyorum ama bootloader kilidi ile bir alakası da yok, tasarım hatası.
Bootloader kilidin de sorun yok ana kart falan yanmayacak. BL kilidini açtıktan sonra MIUI 14 yapacağım ama ANA KART yanma olasığını söylüyorlar. Custom Rom atsam da NFC çalışmayacak

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
Bootloader kilidin de sorun yok ana kart falan yanmayacak. BL kilidini açtıktan sonra MIUI 14 yapacağım ama ANA KART yanma olasığını söylüyorlar. Custom Rom atsam da NFC çalışmayacak
Orasını bilmiyorum ama bir kaç ay öncesine kadar arkadaşım da aynı telefonu kullanıyordu, MIUI 14 bir sorun çıkmadı. Bence zaten yazılımın anakarta zarar vermesi çok da fazla imkanı olan bir olay değil.

Burak_tr0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1
Orasını bilmiyorum ama bir kaç ay öncesine kadar arkadaşım da aynı telefonu kullanıyordu, MIUI 14 bir sorun çıkmadı. Bence zaten yazılımın anakarta zarar vermesi çok da fazla imkanı olan bir olay değil.
Hocam cihazdan vazgeçecek haldeyim. Redmi Note 11S buldum Takas yapmaya değer mi bu telefonla? Redmi Note 11S HyperOS almış Android 13 sürümü mevcut güncel telefon ama İşlemci de aynı şeyi söyleyemem. Oyun oynayan birisi değilim oynasam bile (GTA SA, Stickman, Sniper 3D) falan. Yani kısacası Takas yapmaya değer mi?

Üst Alt