Yardım Poco X3 Pro Durum Çubuğu ve 120hz Sorunu

alex_anil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl Karahan
Cihazım
Mi max 2
Konular
2
Merhaba poco x3 pro alarak aranıza katıldım. 2 sorunum var.
1) En üstte sat pil vs gösteren durum çubuğu kısmı sürekli aktif kalıyor her uygulamada sabit kalıyor ayarlardan çentik durumunu gizleme vs yaptım ancak tum uygulamalarda durum çubuğu sürekli görünüyor. Bundan önce mi max 2 kullanıyordum orda uygulamaya gırerken tam ekrana doner yukardan asagı ıtmedıkce durum cubugu saklı kalırdı Çözümü var mı poco da?
2) 60 hz kullanımda sorunum yok ancak 120hz aldıgımda ana ekranlar sorun yok ancak facebook gıbı chromede ınternete sayfalarında yukardan asagı gecıslerde ufak ufak dona dona ekran gelıyor akıcı degıl? Biraz titreme olusuyor. Bu neden olusmakta. Çözümü var mıdır?

Ü

Üye silindi 278685

Guest
İlgin için saol a benim böyle sorunlarım yok gayet basit sorun ekranla ilgili hiç sorunum yok bu konulardaki derecede bı durum olmadı zaten hiç akıcılık sorundu oda güncelleme ile düzeldi su durum çubuğu canımı sıktı sadece
Sorunun olmasına gerek yokki . Bak bende de sorun yoktu . Birden çöktü telefon ve donanımı sağlam olmasına rağmen . Aynı şey forumdakilere de olmuş bende bir fotoğraf bıraktım oraya . Bir sorunu yaşaman için telefonunda sıkıntı olmasına gerek yok . Telefonunda miui 12.5 ve üstü bir sürüm var ise zaten donanıma hasar vermeye yetiyor .

Oyla:

alex_anil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl Karahan
Cihazım
Mi max 2
Konular
2
Sorunun olmasına gerek yokki . Bak bende de sorun yoktu . Birden çöktü telefon ve donanımı sağlam olmasına rağmen . Aynı şey forumdakilere de olmuş bende bir fotoğraf bıraktım oraya . Bir sorunu yaşaman için telefonunda sıkıntı olmasına gerek yok . Telefonunda miui 12.5 ve üstü bir sürüm var ise zaten donanıma hasar vermeye yetiyor .
Ne yani şimdi miu 13 geçtik diye her an telefon elimizde mi kalabilir sizdeki sorun neydi poco de promuydu sorun neyden kaynaklandı ne oldu merak ettim

Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Ne yani şimdi miu 13 geçtik diye her an telefon elimizde mi kalabilir sizdeki sorun neydi poco de promuydu sorun neyden kaynaklandı ne oldu merak ettim
Valla dediğim gibi kesin bilgi değil ama attığım o iki konu sadece örnekti . Youtube ve redditte daha bir sürü örneği var . Ben cihazıma zarar gelmesini istemiyorum ve bunu kendim canlı canlı gördüğüm için istemesemde miui 12.0.4 e yada aosp rom a dönücem sanırım .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha birde işin tuhaf tarafı da var . Defalarca kez bildirim attık ne bir ek güncelleme geldi ne de bir fix yolladılar . Xiaomi.eu da da fixlemeye çalışıyorlar ama yine de olmuyor . Artık nasıl bişey ise mikrop gibi telefonu içten içe bitiriyor . Antutu puanı bile 80 bin düşmüş . 80 bin az bir puan değil

Oyla:

iustbss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İLKER
Cihazım
Mİ10T
Konular
4
Cihaza magisk yükle root at yani. Sonra AppManager APK uygulamasını yükle izinleri ver ve uygulama içerisinden Pil yazıp sil yani pili sil cihazını tam güç kullan takılma titreme kalmayacak. Ayrıca rom MIUI önermem Aosp romlar kur cihazın uçacak.

Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Cihaza magisk yükle root at yani. Sonra AppManager APK uygulamasını yükle izinleri ver ve uygulama içerisinden Pil yazıp sil yani pili sil cihazını tam güç kullan takılma titreme kalmayacak. Ayrıca rom MIUI önermem Aosp romlar kur cihazın uçacak.
Öyle olursa pil ayarları vs açılmayacak ama .

Oyla:
Üst Alt