Yardım Poco X3 Pro Durum Çubuğu ve 120hz Sorunu

alex_anil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl Karahan
Cihazım
Mi max 2
Konular
2
Merhaba poco x3 pro alarak aranıza katıldım. 2 sorunum var.
1) En üstte sat pil vs gösteren durum çubuğu kısmı sürekli aktif kalıyor her uygulamada sabit kalıyor ayarlardan çentik durumunu gizleme vs yaptım ancak tum uygulamalarda durum çubuğu sürekli görünüyor. Bundan önce mi max 2 kullanıyordum orda uygulamaya gırerken tam ekrana doner yukardan asagı ıtmedıkce durum cubugu saklı kalırdı Çözümü var mı poco da?
2) 60 hz kullanımda sorunum yok ancak 120hz aldıgımda ana ekranlar sorun yok ancak facebook gıbı chromede ınternete sayfalarında yukardan asagı gecıslerde ufak ufak dona dona ekran gelıyor akıcı degıl? Biraz titreme olusuyor. Bu neden olusmakta. Çözümü var mıdır?

Ü

Üye silindi 278685

Guest
Az önce miu 13 güncellemesi geldi titremesi vs bitti ancak şu bildirim mevzusu çözemedim hala daha çeltik gizle dedim olmadı sürekli her uygulamada saatimiz wifimiz şarj gostergemiz sabit duruyo herhangi bi uyga açıldığında kaybolması gerekmezmi
Ekran görüntüsü atar mısın sorunu daha iyi anlayabilmem için

Oyla:

alex_anil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl Karahan
Cihazım
Mi max 2
Konular
2
Üste dilkat ederseniz tüm durum çubuğu bu şekilde kalıyor normalde kapanıp uygulama tam ekran olması gerekiyor eğer saati vs görmek istersem hafif aşağı çekip o şekilde goruntuluyordum eski telim mi Max 2 idi bu arada

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-30-22-11-45-785_com.sporx.jpg
    Screenshot_2022-03-30-22-11-45-785_com.sporx.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 20
Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Üste dilkat ederseniz tüm durum çubuğu bu şekilde kalıyor normalde kapanıp uygulama tam ekran olması gerekiyor eğer saati vs görmek istersem hafif aşağı çekip o şekilde goruntuluyordum eski telim mi Max 2 idi bu arada
Sanırım anladım uygulamayı tam ekran görünümünde kullanmak istiyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özellik MIUI 12.5 güncellemelerinin birisinde kaldırılmış ve daha getirilmemiş . Ama illa ben o saati pili görmek istemiyorum diyorsanız 3. Parti uygulama kullanarak çözebilirsiniz . Play store da fullscreen free adında turuncu simgeli bir uygulama var onunla yapabilirsiniz .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

alex_anil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl Karahan
Cihazım
Mi max 2
Konular
2
Sanırım anladım uygulamayı tam ekran görünümünde kullanmak istiyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özellik MIUI 12.5 güncellemelerinin birisinde kaldırılmış ve daha getirilmemiş . Ama illa ben o saati pili görmek istemiyorum diyorsanız 3. Parti uygulama kullanarak çözebilirsiniz . Play store da fullscreen free adında turuncu simgeli bir uygulama var onunla yapabilirsiniz .
Az önce videoda denedim tam az önceki şekilde çentik kısmına yakın yerden baslatiyo videoyu.
Orası olmasa biraz daha büyük gorunebilir saat vs gostermiyo videoda ancak alanı kisitliyo

Oyla:

m3tinkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
Az önce miu 13 güncellemesi geldi titremesi vs bitti ancak şu bildirim mevzusu çözemedim hala daha çeltik gizle dedim olmadı sürekli her uygulamada saatimiz wifimiz şarj gostergemiz sabit duruyo herhangi bi uyga açıldığında kaybolması gerekmezmi
ayarlar uygulamalar system plugin bulup verileri temizle deyip denedinizmi

Oyla:

alex_anil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl Karahan
Cihazım
Mi max 2
Konular
2
ayarlar uygulamalar system plugin bulup verileri temizle deyip denedinizmi
Uygulamalarda bulamadım dediğinizi sistem uygulamalarında açtım baktım yoktu. Ayrıca bu işlem başka şeyleri de etkiler mi bozarmi yoksa durum çubuğu için birşey midir bu islem

Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Uygulamalarda bulamadım dediğinizi sistem uygulamalarında açtım baktım yoktu. Ayrıca bu işlem başka şeyleri de etkiler mi bozarmi yoksa durum çubuğu için birşey midir bu islem
Bence o sorundan önce siz telefonu kurtarmaya bakın .

Oyla:

alex_anil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl Karahan
Cihazım
Mi max 2
Konular
2
Bence o sorundan önce siz telefonu kurtarmaya bakın .
Anlayamadim benim bu denli sorunlarım yok ki ne alaka bu konuyu cevap olarak attınız ekran sorunu oldu ama miu 13 güncellemesi aldım dün düzeldi ekra da sorunum kalmadi sadece su durum çubuğu mevzusunu çözemedim okadar anakartti vs di telefonu kurtarmakti konularını atmanızı anlayamadim dogrusu

Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Telefonun güncellemesinde sorun var demek istiyorum . Acil ve önemli bişey bu . Ciddiye almayıp teli kullanıyım diyorsanız siz bilirsiniz

Oyla:

alex_anil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl Karahan
Cihazım
Mi max 2
Konular
2
Telefonun güncellemesinde sorun var demek istiyorum . Acil ve önemli bişey bu . Ciddiye almayıp teli kullanıyım diyorsanız siz bilirsiniz
İlgin için saol a benim böyle sorunlarım yok gayet basit sorun ekranla ilgili hiç sorunum yok bu konulardaki derecede bı durum olmadı zaten hiç akıcılık sorundu oda güncelleme ile düzeldi su durum çubuğu canımı sıktı sadece

Oyla:
Üst Alt