Hocam bu mödül tam olarak ne işe yarıyordu ?Yeni Modül eklendi KCAL Presets
Desteklenen Renk Ayarları
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Gelişmiş renk ayarı yapıyor, amoled vs 12-13 çeşit var ekran görüntüsünde zaten var. Normalde bu modüle çok alıştım bu olmadan ekran çok soluk ve cansız görünüyor fakat aosp romlarda ayarlar/ekran/renkler bölümünde "zenginleştirilmiş" seçeneği var, o da bu işi iyi yaptığı için artık kullanmıyorum renkler bunda da iyi oluyorHocam bu mödül tam olarak ne işe yarıyordu ?
Gelişmiş renk ayarı yapıyor, amoled vs 12-13 çeşit var ekran görüntüsünde zaten var. Normalde bu modüle çok alıştım bu olmadan ekran çok soluk ve cansız görünüyor fakat aosp romlarda ayarlar/ekran/renkler bölümünde "zenginleştirilmiş" seçeneği var, o da bu işi iyi yaptığı için artık kullanmıyorum renkler bunda da iyi oluyor
Tek bir modül yok fakat bunun için ayrı konum var orada magiskhide props ve busybox modülünü yükleyip terminalden işlemler yapılıyor. Yani tek bir modül değil ama sadece 120hz ayarını yapıyorTamam hocam teşekkürler.
Bide sadece ekranı 120hz yapan mödül var mı varsa zahmet olmazsa paylaşır mısın.
Hocam uyguladım renklerin ayarını nerden yapıyorduk biraz çok koyu oldu renklerGelişmiş renk ayarı yapıyor, amoled vs 12-13 çeşit var ekran görüntüsünde zaten var. Normalde bu modüle çok alıştım bu olmadan ekran çok soluk ve cansız görünüyor fakat aosp romlarda ayarlar/ekran/renkler bölümünde "zenginleştirilmiş" seçeneği var, o da bu işi iyi yaptığı için artık kullanmıyorum renkler bunda da iyi oluyor
Hata alıyorum hocamterminal uygulaması indirip su -c kcal komutunu girin
Oldu hocam teşekkürlertermux ile deneyin hocam, root izni alması gerekiyor