Hocam bende bügün stormbreaker flaşladım süper canlı duvar kağıtları kasmaya başladı işlemleri doğru bi şekilde de yaptım anlamadım."kcal presets" modülünü yükleyin. Bu modülün çalışabilmesi için kernelin "kcal" desteğinin olması gerekiyor. Stormbreaker da kcal desteği mevcut , modülün içinde 12-13 farklı renk ayarı var istediğinizi kullanabilirsiniz
Kernelden dolayı olduğuna emin misiniz hocam? Eski haline eğer kernel konusunda ki anlatılan yedeği aldıysanız geri dönebilirsiniz. Yedek almadıysanız kullanıldığınız romu tekrar üzerine flashlamanız gerekiyor, format data vs yapmadanHocam bende bügün stormbreaker flaşladım süper canlı duvar kağıtları kasmaya başladı işlemleri doğru bi şekilde de yaptım anlamadım.
Eski haline dönme imkanımız var mıdır ?
Teşekkürler.
Reborn modülü kaldırıldı hocamRebornmod nedir hocam nereden indirecem
Reborn neden kaldırıldı acaba? Hala kullanıyorum, kullanım açısından sıkıntım yok ama başka bir husus varsa ona göre değerlendirelim hocam.Kernelden dolayı olduğuna emin misiniz hocam? Eski haline eğer kernel konusunda ki anlatılan yedeği aldıysanız geri dönebilirsiniz. Yedek almadıysanız kullanıldığınız romu tekrar üzerine flashlamanız gerekiyor, format data vs yapmadan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reborn modülü kaldırıldı hocam
Bir sıkıntınız yoksa kalsın hocam farklı bir husus yokReborn neden kaldırıldı acaba? Hala kullanıyorum, kullanım açısından sıkıntım yok ama başka bir husus varsa ona göre değerlendirelim hocam.
Tamam teşekkürlerBir sıkıntınız yoksa kalsın hocam farklı bir husus yok
Evet hocam eskiden öyle değildi.Kernelden dolayı olduğuna emin misiniz hocam? Eski haline eğer kernel konusunda ki anlatılan yedeği aldıysanız geri dönebilirsiniz. Yedek almadıysanız kullanıldığınız romu tekrar üzerine flashlamanız gerekiyor, format data vs yapmadan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reborn modülü kaldırıldı hocam
Aldığınız boot ve dtbo yedeğini recovery üzerinden, restore bölümünden geri yüklemeniz gerekiyorEvet hocam eskiden öyle değildi.
Yedek almıştım yedeği nasıl geri alabilirim ?