Modül kendi içinde reklam engelleme mevcut ayar gerekmiyor. Nasıl virüs hatası veriyor anlamadım,şimdi indirdim bir problem yokmini modda sürekli virüs hatası veriyor.dosya inmiyor.indirdikten sonra Reklam engelleme için nasıl ayar yapmak gerekiyor.
Kullandığım browser güvenlik ayarlarından kaynaklıymış virüs uyarısı.İndirdim ve yükledim mini modu ama play store den indirip kullandığım örneğin hes.mak apk sında yine reklamlar çıkıyor.Adaway yüklediğimde reklam sorunu kalmıyor.onun için sormuştum ayar yapmam gerekiyor mu diye.yardımınız için teşekkür ederim.Modül kendi içinde reklam engelleme mevcut ayar gerekmiyor. Nasıl virüs hatası veriyor anlamadım,şimdi indirdim bir problem yok
Hocam genel reklam için adaway kullanın gene. Bu anladığım kadarıyla miui uygulamalarında çıkan reklamlar için yapılmış sanırımKullandığım browser güvenlik ayarlarından kaynaklıymış virüs uyarısı.İndirdim ve yükledim mini modu ama play store den indirip kullandığım örneğin hes.mak apk sında yine reklamlar çıkıyor.Adaway yüklediğimde reklam sorunu kalmıyor.onun için sormuştum ayar yapmam gerekiyor mu diye.yardımınız için teşekkür ederim.
Hocam bazı modüllerin çalışmadığını duydum 12.0.6 ile ilginç şekilde, siz test edebildiniz mi?Mert hocam 12.0.6 güncellemesi geldi kursak bu eklentiler orada problem çıkarır mı acaba ?
Poco X3 NFC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mesela 60fpsMirecorder deneyen olsa iyi olurdu.bende calismadigi icim sanirim 12.0.6 -dan dolayiHocam bazı modüllerin çalışmadığını duydum 12.0.6 ile ilginç şekilde, siz test edebildiniz mi?
Bende hepsi çalışıyor hocam sıkıntı yokHocam bazı modüllerin çalışmadığını duydum 12.0.6 ile ilginç şekilde, siz test edebildiniz mi?
Evet hocam60fps mi recorderde calisiyormu?
qarip bende calismadi.hangi magiski kullaniyorsunuz hocam surum olarakEvet hocam
Poco X3 NFC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi