Araçlar POCO X3 NFC Yararlı Magisk Modülleri

muratilk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
2
mini modda sürekli virüs hatası veriyor.dosya inmiyor.indirdikten sonra Reklam engelleme için nasıl ayar yapmak gerekiyor.

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
mini modda sürekli virüs hatası veriyor.dosya inmiyor.indirdikten sonra Reklam engelleme için nasıl ayar yapmak gerekiyor.
Modül kendi içinde reklam engelleme mevcut ayar gerekmiyor. Nasıl virüs hatası veriyor anlamadım,şimdi indirdim bir problem yok

muratilk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
2
Modül kendi içinde reklam engelleme mevcut ayar gerekmiyor. Nasıl virüs hatası veriyor anlamadım,şimdi indirdim bir problem yok
Kullandığım browser güvenlik ayarlarından kaynaklıymış virüs uyarısı.İndirdim ve yükledim mini modu ama play store den indirip kullandığım örneğin hes.mak apk sında yine reklamlar çıkıyor.Adaway yüklediğimde reklam sorunu kalmıyor.onun için sormuştum ayar yapmam gerekiyor mu diye.yardımınız için teşekkür ederim.

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Kullandığım browser güvenlik ayarlarından kaynaklıymış virüs uyarısı.İndirdim ve yükledim mini modu ama play store den indirip kullandığım örneğin hes.mak apk sında yine reklamlar çıkıyor.Adaway yüklediğimde reklam sorunu kalmıyor.onun için sormuştum ayar yapmam gerekiyor mu diye.yardımınız için teşekkür ederim.
Hocam genel reklam için adaway kullanın gene. Bu anladığım kadarıyla miui uygulamalarında çıkan reklamlar için yapılmış sanırım

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Mert hocam 12.0.6 güncellemesi geldi kursak bu eklentiler orada problem çıkarır mı acaba ?

Poco X3 NFC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bazı modüllerin çalışmadığını duydum 12.0.6 ile ilginç şekilde, siz test edebildiniz mi?

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
Hocam bazı modüllerin çalışmadığını duydum 12.0.6 ile ilginç şekilde, siz test edebildiniz mi?
mesela 60fpsMirecorder deneyen olsa iyi olurdu.bende calismadigi icim sanirim 12.0.6 -dan dolayi

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Bende hepsi çalışıyor hocam sıkıntı yok

Poco X3 NFC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27