yine hata verdi Zip file currapted diyor hocamRecovery üzerinden flashlayın birde dolbyi
Yeniden indirin dosyayı hocam sıkıntı yok bendeyine hata verdi Zip file currapted diyor hocam
Rica ederim hocam dosyayı deniyim diye bende yükledim ses bozuldu kaldırdım hemen Android 10 için bu dolby,ben 11 kullanıyorumOldu hocam teşekkürler
Hadi yaa ... Ben eu 12.04 stabildeyim hocam soylemeyi unutmuşum ama ses baya fark etti sağolunRica ederim hocam dosyayı deniyim diye bende yükledim ses bozuldu kaldırdım hemen Android 10 için bu dolby,ben 11 kullanıyorum
Miui destekleyen modüller sıkıntı çıkarmaz hocam 12.0.6 ile de çalışırMert hocam 12.0.6 güncellemesi geldi kursak bu eklentiler orada problem çıkarır mı acaba ?
Poco X3 NFC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam poco stereo, touchv12, 120fps, 732g dışındakileri deneyebilirsiniz sanırım... Çalışır mı bilmiyorum en fazla bootloopa düşer recoveryden kaldırırsınız. Telegram kanallarını takip edebilirsiniz cihazınız için,illa ki vardır..MertBeet hocam bu veya bu tarz modüllerin paylaşıldığı bir yer var mı? Cihazım Xiaomi MI 9T ve paylaştığınız modüller arasında işime yarıyacak çok şey var fakat kendi cihazıma kurabilir miyim bilmem uyumluluk sorunlarından dolayı.