fastboot rom bootloader kilidi kapalıyken flashlanabilirmi ?
Sizin cihaz Global ROM ile gelmistir. Benimki de 12.0.4.0.slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bir sorum olacak 10 günlük poco x3 türkiye cihazı kullanıcısıyım.Aldıgımda mıuı 12.4 yüklü geldi.Şuan türkiyeye dagıtılım yapılan 12.4 son sürümmü yoksa 12.5 dagıtımı yapılıyormu, bana gelmedi daha.
Bir yanlışlık yapmama adına soruyorum teşekkürler
Oyunlarda ben de sıkıntı yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mitecrübe eden varsa yorum yapabilir mi genel olarak nasıl?
12.0.7 euromu twrp orange ile yükledim sürekli fps drop ve oyunda sıkıntılar yaşıyorum. Geçmek mantıklı mı yada en stabil sorunsuz hangisi acaba?
Değerli kardeşim. Stormbreak v4 yükledim daha iyiydi ama sanırım bendeki sorun kulaklığın bozuk olması ile alakalı. Kulaklık taktığımda kendi kendine ekrands işlem ses yükseltmeso falan oluyordu. Poco x3 nfc sağolsun... Pubgyi bırakırdı. Bundan sonra Samsung ve amiral gemisi almaya çalışacam. Hiç uğraşamam yan ürünler ve buglari ile.Oyunlarda ben de sıkıntı yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi
Merhaba bunu cihazıma yüklediğim zaman Netflix gibi google sertifikası istiyen uygulamaları cihazıma yükleyebilirmiyimGüncelleme Yöntemleri
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Türkiye Kararlı V12.0.5.0.QJGTRXM
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip Mi Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
OTA İndirme Bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery İndirme Bağlantısı ;
Fastboot İndirme Bağlantısı ;
NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.