- Adım
- Burak
- Cihazım
- Sony Xperia XZ
- Konular
- 2
Selamlar çağrı ses kayıt özelliği var mıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
maalesef yok
Selamlar çağrı ses kayıt özelliği var mıdır
yokSelamlar çağrı ses kayıt özelliği var mıdır?
hocam bu türkiye romlarıyla global romların arasında bir fark var mıPOCO X3 NFCGüncelleme ve Kurulum Talimatları
Türkiye Kararlı Rom
V12.0.7.0.QJGTRXM
1)OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
-V12.0.6.0.QJGTRXM romunda iseniz Ota indirme bağlantısını kullanarak geçiş yapabilirsiniz.
2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
2) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Fastboot Rom Kurulum Rehberi
Ota Rom indirme bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery Rom indirme bağlantısı
Fastboot Rom indirme bağlantısı
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir
Global (MI), EEA Avrupa ve Türkiye rom arasında çok fazla fark yok. Ufak performans farkları olabiliyor. Uygulamalar ve özelleştirmeler olarak hemen hemen romlardır.hocam bu türkiye romlarıyla global romların arasında bir fark var mı
hiç kullanmadığım için bilmiyourm
şaka değil di mi bu??12.5 TR ROM çıktı. Taze taze
Değil bakabilirsiniz.şaka değil di mi bu??
ben de öyle düşünmüştüm.Değil bakabilirsiniz.
Özür dilerim pro imiş.
Ben de heyecan yaptım bir an Endonezya Romu ile arka arkaya paylaşılmış. Kusura bakmayın yanlış oldu.ben de öyle düşünmüştüm.
Sorun değil Görünen o ki bl kilidim açıldığı anda EU roma veya global roma geçmek farz oldu. TR ye hep geç geliyor ve hep geç gelecek. Arkadaşlara tavsiyem, bl kilidini açın ve global 12.0.9 a geçin bitsin çileBen de heyecan yaptım bir an Endonezya Romu ile arka arkaya paylaşılmış. Kusura bakmayın yanlış oldu.