- Adım
- MIUI Destek
- Cihazım
- POCO X3 PRO
- Meslek
- ROM Geliştiricisi
- Konular
- 36
POCO X3 NFC (Surya)
MIUIMIX V12.5.7.0 RGJXMIXM - Global Custom ROM
Merhabalar, bayadır MiuiMix' e ait romların grupta paylaşılmadığını gördüm ve konuya el atmak istedim.
Nerden çıktı bu MiuiMix rom, Zaten mis gibi Xiaomi.Eu var diyenlere; arkadaşlar bu rom eu dan da iyi.
Zaten xiaomi.eu tabanlı bir rom. Sadece ek geliştirme ve optimizasyonlar yapılmış. Lafı da fazla uzatmadan kurulum aşamasına geçelim.
Bu romda 90Hz seçeneği yok, keşke olsa diyenlere de onun yöntemini anlatayım hemen
MIUIMIX V12.5.7.0 RGJXMIXM - Global Custom ROM
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhabalar, bayadır MiuiMix' e ait romların grupta paylaşılmadığını gördüm ve konuya el atmak istedim.
Nerden çıktı bu MiuiMix rom, Zaten mis gibi Xiaomi.Eu var diyenlere; arkadaşlar bu rom eu dan da iyi.
Zaten xiaomi.eu tabanlı bir rom. Sadece ek geliştirme ve optimizasyonlar yapılmış. Lafı da fazla uzatmadan kurulum aşamasına geçelim.
Bu romda 90Hz seçeneği yok, keşke olsa diyenlere de onun yöntemini anlatayım hemen
-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir' ye tıklayıp indirelim.
- Twrp > İnstall menüsünden indirdiğimiz Zip dosyasını yükleyelim ardından cihazı reboot edelim.
-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir' ya tıklayıp indiriyoruz.
- System/Vendor/etc/Device_ features/Surya.XML yada Karna.XML' i (cihaz modelinize göre) açıyoruz.
- Ardından Find özelliğine "FPS" yazıyoruz.
- <item>90</item> komutunu ekliyoruz
- Bir altta bulunan default fps değerini de 90 yazıyoruz.
- Ardından System/Vendor/build.prop dosyasını açıp yine "FPS" kelimesini aratıyoruz 2 tane değer çıkıyor karşımıza. İkisini de 90 yazıp dosyayı kaydediyoruz
- Cihazı restart edebilirsiniz. Hayırlı olsun
TWRP' den Yükle (install) menüsüne giriyoruz.
ROM' u seçip yükletiyoruz.
Ardından Temizle (Wipe) menüsünden Veriyi Biçimlendir (Format Data) diyoruz ve ekrana yes yazıp sağa kaydırıyoruz. Ardından Sistemi Yeniden Başlat (Reboot System Now)' a tıklayıp cihazı açıyoruz. İşlem bu kadar basit
ROM' u seçip yükletiyoruz.
Ardından Temizle (Wipe) menüsünden Veriyi Biçimlendir (Format Data) diyoruz ve ekrana yes yazıp sağa kaydırıyoruz. Ardından Sistemi Yeniden Başlat (Reboot System Now)' a tıklayıp cihazı açıyoruz. İşlem bu kadar basit
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Son düzenleme: