Koyduğunuz linklerde fastbott romu yok bana atabilirmisiniz bu sürümün fastbot romunu
hocam Acil yardım telefon elimde bekliyorummmPOCO X3 NFC (surya)Güncelleme yöntemleri:
Global Kararlı V12.5.5.0.RJGMIXM
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
- OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Yada aşağıdaki dosyayı indirip, manuel güncelleyebilirsiniz.
- Recovery üzerinden hali hazırdaki stok romun üzerine yükleyebilirsiniz.
- Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip Mi Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Fastboot Rom Kurulum Rehberi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sistem güvenliği arttırıldı
Performans iyileştirmeleri yapıldı
Bilgilendirme
* Pilot sürümdür
* Burada yapacağınız yükleme aşamaları sırasında doğabilecek sorunlardan dolayı, Forumumuz ve Forum Yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz.
hocam Acil yardım telefon elimde bekliyorummm
Telefonuma Twrp 'den şimdi format data Yes yaptım, ama yeni bir sistem yüklemek istemiyorum Aynen önceki ROM ile devam etmek istiyorum şimdi yeniden başlatsam olur değil mi ?
İlla Yoksa eski Rom a bir daha mı flaşlamam mı lazım
Yani format data yes'ten sonra mutlaka bir Rom kurmak gerekir mi
Teşekkürler hocam telefonu satın almaya geliyorlardı vermeden önce kendi dosyaların da içinden silinsin istedim ama formatta da yesten sonra her zaman rom flashladıgım için bu sefer de flash'lamayacağım için bir an Emin olamadım acil bilgi lazımdı Çok teşekkürlerÖnceki konuda cevap verildi, hayır gerekmiyor.
POCO X3 te de işe yarar mı acaba benimkinde NFC yok.POCO X3 NFC (surya)Güncelleme yöntemleri:
Global Kararlı V12.5.5.0.RJGMIXM
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
- OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Yada aşağıdaki dosyayı indirip, manuel güncelleyebilirsiniz.
- Recovery üzerinden hali hazırdaki stok romun üzerine yükleyebilirsiniz.
- Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip Mi Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Fastboot Rom Kurulum Rehberi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sistem güvenliği arttırıldı
Performans iyileştirmeleri yapıldı
Bilgilendirme
* Pilot sürümdür
* Burada yapacağınız yükleme aşamaları sırasında doğabilecek sorunlardan dolayı, Forumumuz ve Forum Yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz.