Burda widged ekosistemi demişsiniz ben telefona gelen tr güncellemesini yaptım ama ne yeni widget vardı nede baska birsey hatta poco launcher uyumsuz olarak gösterildi ve yeni güncelleme yapıp düzeltmesi bu Endonezya ya özel gelen birşey mi yada benim ki hatalı mı?POCO X3 NFC (surya)
Endonezya Recovery V13.0.1.0.SJGIDXM
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güncelleme yöntemleri:
- OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Yada aşağıdaki dosyayı indirip, manuel güncelleyebilirsiniz.
- Recovery üzerinden hali hazırdaki stok romun üzerine yükleyebilirsiniz.
- Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip Mi Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
xiaomitools.comUygulama - Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu
Mi Flash [Türkçe] Mi Flash 2018.5.28.0 sürümünü içermektedir Uygulamanın kendim tarafımdan önemli kısımları Türkçe çevirisi yapılmış ve denenmiştir Miflash Türkçe ile Fastboot Rom Nasıl Kurulur BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Windows 64 bit işletim sistemine ve Usb 2.0 usb portuna...forum.miuiturkiye.net
Güncelleme Notları:
[MIUI 13]
Yeni: Uygulama destekli yeni bir widget ekosistemi
Yeni: "Kristalleştirme" süper duvar kağıtları
Optimizasyon: Geliştirilmiş genel kararlılık
[Sistem]
Android 12 tabanlı kararlı MIUI
Ağustos 2022'ye güncellendi Android Güvenlik Yaması. Artan sistem güvenliği.
[Duvar Kağıdı]
Yeni: "Kristalleştirme" canlı duvar kağıtları
[Daha fazla özellik ve iyileştirme]
Yeni: Uygulamalar doğrudan kenar çubuğundan kayan pencereler olarak açılabilir
Optimizasyon: Telefon, Saat ve Hava Durumu
Optimizasyonu için gelişmiş erişilebilirlik desteği: Zihin haritası düğümleri daha kullanışlı ve şimdi sezgisel
Rom İndirme Link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi Launcher var bu rom da. Yani arama sms vb. uygulamalar MİUİ.Mi Launcher mı Poco Launcher mı. Yani arama uygulaması MİUİ mi yoksa GOOGLE mı. Emeğine sağlık.
bende çalışıyor, şifre korumalıydı bende uygulama gizleme, hiçbir ayar yapmadım hatta backup almıştım pc ye kopyalayarak onunla geri yüklemiştim otomatik almış onu da hatta format sonrası hiç ayarlamadan otomatik çalıştı sorunsuz.Uygulama gizleme çalışıyor mu sizde? Ben uygulama gizleme kısmına giriyorum ancak hiç uygulama gözükmüyor listede.
bende yedekten geri yüklediğim için poco var ama, ayarlardan başlatıcıya baktım az önce sadece poco gözüküyor.Mi Launcher var bu rom da. Yani arama sms vb. uygulamalar MİUİ.
Hocam ben promeo 13.0.1 deniyorum, ondan olabilir mi?bende çalışıyor, şifre korumalıydı bende uygulama gizleme, hiçbir ayar yapmadım hatta backup almıştım pc ye kopyalayarak onunla geri yüklemiştim otomatik almış onu da hatta format sonrası hiç ayarlamadan otomatik çalıştı sorunsuz.
romdan olabilir evet ama bilen biri net bir cevap verirse daha iyi olur yanlış yönlendirmiyim.Hocam ben promeo 13.0.1 deniyorum, ondan olabilir mi?