- Adım
- Muhammet
- Cihazım
- Redmi Note 5
- Konular
- 3
Kamera olarak ne kullanıyorsunuz peki hocamrica ederim. fw linkinide güncelledim 12.0.7 olarak. Onu indirebilirsiniz
Kamera olarak ne kullanıyorsunuz peki hocamrica ederim. fw linkinide güncelledim 12.0.7 olarak. Onu indirebilirsiniz
Kamera olarak ne kullanıyorsunuz peki hocam
Bir çok kez yükledim bi problem yok , hata nedir?merhaba hocam 12.0.7fw bende yüklenmedi acaba bende mi problem var 12.0.6 yüklendi o yüklenmedi
orenge da bu cihaz ile uyumlu değil dedi hocamBir çok kez yükledim bi problem yok , hata nedir?
evet hocam acaba indirirken zip de mi bir sorun oluştu acabaBurdaki linkten mi indirdiniz?
Yeniden indirin bir de evet daha önce öyle bir sorunla karşılaşmadım. Corvus kullanmadım hocam daha önceevet hocam acaba indirirken zip de mi bir sorun oluştu acaba
birde hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu romu gördünüz kullandınımız daha önce yüklmeyi düşünüyorum da
Mert hocam rica etsem corvusu yüklenmeme yardımcı olurmusun galiba sitedeki yaklaşık 1gb dosyayi indireceğim ilk once fw yükleyeceğim reboot recovery yapip corvus mu flashlayacagimYeniden indirin bir de evet daha önce öyle bir sorunla karşılaşmadım. Corvus kullanmadım hocam daha önce
Tüm aosp romların kurulumu aynı hocam. Bu konuda nasıl anlatılıyor ise o şekilde kurunMert hocam rica etsem corvusu yüklenmeme yardımcı olurmusun galiba sitedeki yaklaşık 1gb dosyayi indireceğim ilk once fw yükleyeceğim reboot recovery yapip corvus mu flashlayacagim