- Adım
- Akif
- Cihazım
- Poco x3
- Konular
- 0
Teşekkür ederim hocamTüm aosp romların kurulumu aynı hocam. Bu konuda nasıl anlatılıyor ise o şekilde kurun
Teşekkür ederim hocamTüm aosp romların kurulumu aynı hocam. Bu konuda nasıl anlatılıyor ise o şekilde kurun
Link var zaten hocam konuda fwHocam bu ilk başta flaşladigimiz fw nedir . Kendi orijinal sitesinde yok öyle bir şey
Stock kurmanızı önermem. Pico nano veya micro , daha yukarı çıkmazsanız daha iyi olurResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.hocam doğrumu yuklemisim gapps i
Micro arm 64 android 10 olacak değil mi hocamLink var zaten hocam konuda fw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stock kurmanızı önermem. Pico nano veya micro , daha yukarı çıkmazsanız daha iyi olur
Hocam fw olayını sordum sadece merak ettim neden flasliyoruz gerek varmı diyeLink var zaten hocam konuda fw
Stock kurmanızı önermem. Pico nano veya micro , daha yukarı çıkmazsanız daha iyi olur
Evet hocam. Daha önce hangi romu kullandınız? Önceden 12.0.7 fw kurdaysanız tekrar kurmak şart değil. Miui den ilk defa geçiyorsanız kurun sürüm numarası uymuyor iseMicro arm 64 android 10 olacak değil mi hocam
Hocam fw olayını sordum sadece merak ettim neden flasliyoruz gerek varmı diye
Evet hocam. Daha önce hangi romu kullandınız? Önceden 12.0.7 fw kurdaysanız tekrar kurmak şart değil. Miui den ilk defa geçiyorsanız kurun sürüm numarası uymuyor ise
Hangi fw ile kurdunuz? Veya hangi miui sürümden geçtiniz? 07 den asağı bir sürüm ise konudaki fw linki ile işlemlere başlayın, güncel olanı kullanınResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu romu kullanıyorum hocam
Hocam Arrow os ta sizin paylaştığıniz fw yi kurdum 12.0.7 MIUI den geçmiştim Arrow a daHangi fw ile kurdunuz? Veya hangi miui sürümden geçtiniz? 07 den asağı bir sürüm ise konudaki fw linki ile işlemlere başlayın, güncel olanı kullanın