- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Samsung s23U
- Konular
- 17
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah hocam bu işe yaradı 70 - 80 veriyor ama geri düşüyor hemen 60 a teşekkür ettimBu modülü kurup pubg yi seçeceksiniz hocam. Ben oynamıyorum ama denemek için yülkediğimde oynanıyordu 90 fps. Sorumluluk size aittir.
Hocam iyi biliyorsun demene gerek yok ben bu root magisk olaylarını biliyorum anlamında söyledim daha önce çok yaptım bu işlemleri su son güncelleme den sonra ne yapsam olmuyor 60 FPS geçmiyor diyorum sen ne diyorsun çözüm arıyorum arkadaşların dediklerini de denedim modüllerden bir tanesi işe yaradı ama geri düşüyor FPS cod resmi atmışsın bu arada.. telegram gruplarına da baktım herkes bu olaydan şikayetçi kimse açamıyorum diyor.Root şart. 120 fps desteği cod mobile için gerçek evet var. Sadece ÇO modunda çalışır. BR modunda çalışmaz. Ekran yenileme hızı uyumlu tüm cihazlar için geçerli. Yani 120 fps için 120 hz ekran şart. Ayrıca işlemci de epey güçlü olmalı 120 fps vermesi için yoksa çok yorar.
Poco X3 NFC Miui Pulse 12.3 ve StormBreaker kernel ile kullanıyorum mesela ben.
Buyurun ÇO mod 120 fps
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Madem o kadar iyi biliyorsun neden soruyorsun?
Kendim yaptım yukarıda hem pubg hem de CODM için ekran görüntüsü attım. Yöntem gayet net çalışıyor.