Trendyol arama kısmına "Poco x3" yazdığında aşağıda deri görünümlü silikon kılıflar çıkıyor bir bakmanı öneririm.Arkadaşlar kılıf bulamıyorum önerilerinizi bekliyorum
Ucuzlar elbet ederi 35 tl falan ben 50 tl verdim mecburen sinir oldum orjinal kılıfaEvet ama o kılıflar için fiyat fazla değil mi ? Gerçi yeni geldi bi zaman sonra ucuzlar.
POCO X3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2sinden bende aldım bekliyorum beğenmeniz iyi oldu kafamda soru işareti kalmadı iyi günlerde kullanın ekran tarafı fit mi yani 0'a 0 mı inş öyledir çıkıntı sevimiyorum ekran tarafında.22,11,2020 de aliexpresten verdiğim iki sipariş 04,12,2020 de adresime ulaştı.İndirim kuponu ile 21+25+16(gümrük) toplam 62 tl ye mal oldu.Her iki kılıfta sorunsuz.Üstelik orjinal kılıfta tam ekran hareketlerinde sorun yaşarken bu kılıflarda sorun yaşamadım.malzeme kalitesi ve kamera merceklerini tam koruyor olması hoşuma gitti.Orjinal kılıfta ses kısma tuşu çok sert ve ve basma hissi vermiyordu.Bu kılıflarda her dokunuşta tık tık sesi ile bu sorunda bitmiş oldu.Neden iki kılıf.! satıcı kampanyası 45 tl üzerinde kargo ücreti almadı.16 tl indirim kuponu ile şahane cuma kampanyası.vs.vs
Ekran yan tarafı tam sıfır değil.içe doğru ince bir kıvrımla ekranı yine koruyor.Ama parmak hareketini kesinlikle engellemiyor.Varlığıyla yokluğu belli değil gibi.Telefonun şeffaf kılıfla kabalaşan görünümü şu an çok daha fit ve kibarlaştı.Şeffaf kılıftaki arka kameranın anlamsız yuvarlak yuvası şimdi tamamen daha modern bir görüntüye kavuştu.Yahu bi kılıfa fazla anlam yükledim ama,gerçekten hoşuma gitti.2sinden bende aldım bekliyorum beğenmeniz iyi oldu kafamda soru işareti kalmadı iyi günlerde kullanın ekran tarafı fit mi yani 0'a 0 mı inş öyledir çıkıntı sevimiyorum ekran tarafında.
Eğer takip ederseniz ara ara kargo ücretsiz yakalayabiliyorsunuz.ben öyle aldım.16 tl gümrük aldılar lakin 16 tl de indirim kuponu ile yine sadece kılıf ücreti ödemiş oldum.Bu aliekspresdeki yeni gelen kargo ücretinden bilgisi olan var mı
POCO X3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu kargolama gelince uygulama yüklü ama pek bakmıyorum açıkcası..10 15 tl satılan kılıflara açıkcası 80 100 tl veresim gelmiyor.illaki piyasaya dolacaktır ,pandemi belki etken olmus olabilir tedarik konusuna.Ekran yan tarafı tam sıfır değil.içe doğru ince bir kıvrımla ekranı yine koruyor.Ama parmak hareketini kesinlikle engellemiyor.Varlığıyla yokluğu belli değil gibi.Telefonun şeffaf kılıfla kabalaşan görünümü şu an çok daha fit ve kibarlaştı.Şeffaf kılıftaki arka kameranın anlamsız yuvarlak yuvası şimdi tamamen daha modern bir görüntüye kavuştu.Yahu bi kılıfa fazla anlam yükledim ama,gerçekten hoşuma gitti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer takip ederseniz ara ara kargo ücretsiz yakalayabiliyorsunuz.ben öyle aldım.16 tl gümrük aldılar lakin 16 tl de indirim kuponu ile yine sadece kılıf ücreti ödemiş oldum.