Evet Hocam fiyatları yüksekmiş.Selamlar. Ben de uzun yıllar sonra doğru dürüst bir telefona kavuştuğumu düşünerek POCO X3 NFC aldım. Ama tabii biraz çekinerek kullanıyorum. Kutu içinde hazır gelen kılıf da güzel ama ben tam koruma sağlayacak bir kılıf arıyorum. Aliexpress'te var kılıflar ama sanırım Türkiye'ye getirsek 100 TL'yi geçer.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Stokta yok malesefLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kılıflar Türkiyeye Gelmeye Başladı Seçenek tek ama almak isteyen olabilir..
Stokta yok malesef
Üretmişler bile hocam bakalım ne zaman getireceklerSpigen e mesaj attım poco X3 için üretecek misiniz diye, iletelim dediler. Lütfettiler![]()
Benim için de kaba ve ağır olmasının yani sıra şu kamera kısmının yuvarlak bırakılması hiç hoşuma gitmiyor. Gelse de alsak artık düzgün bi taneHala yurt içi kılıf satan yok. Kutudan çıkan kılıf çok kaba ve ağır. Tartmıştım 35g çıkmıştı. Aliexpress falan uğraşmak istemiyorum bu vergilerden sonra heves kalmadı zaten. Olabildiğince ince, kaymaz malzeme kılıf bulursam alırım.
GittiGidiyordan bir kılıf aldım ben çok şık.Linkini atacaktım ama bitmiş sanırımBenim için de kaba ve ağır olmasının yani sıra şu kamera kısmının yuvarlak bırakılması hiç hoşuma gitmiyor. Gelse de alsak artık düzgün bi tane