- Adım
- Erdi
- Cihazım
- 10t/note 10 pro
- Meslek
- Emniyet mensubu
- Konular
- 3
emreozgerr, stormberker hiç denediniz mi v4 falan
Stromv3 denedim onda da pek memnun kalamadim sanki cihaz isiniyor gibi geldi abiliyt de isinma sorunu yaşamadım orjinalinde gayet iyi .emreozgerr, raiden tweaks dediğiniz sanırım magisk modülü ben magisk kurmayı seven biri değilim o yüzden kuramam ability kernel daha önce denedim bataryayı su gibi içmişti ya orjinal kernel yada stormberker v4 kullanicam veya denicem ability yorumunuza göre hareket edicem
evet onu kullanın o zaman orj kernel de çok iyiemreozgerr, ability de bende nedense bataryayi somurdu o zaman orjinal kernel kalsin mi demeliyim
Önce 120 hz seçin ardından 90 hz seçin düzelecektir.Hocam romu kurdum güzel gibi şuna ama 90 Hz secmeme rağmen seçim yapamıyorum ne yapmam lazim
Önce 120 hz seçin ardından 90 hz seçin düzelecektir.
90 hz seçip google a monitor hz test yazıp ordan test edebilirsiniz.Bu sorun bende de var ve önerdiğiniz yöntem işe yaramadı. 60 ve 120 seçeneklerinde kalıyor sadece
çünkü bende sorunsuz bir şekilde çalışmaktaBu sorun bende de var ve önerdiğiniz yöntem işe yaramadı. 60 ve 120 seçeneklerinde kalıyor sadece