Hocam kesinlikle katılıyorum. Buradan, Facebook da 3 ayrı gruptan, telegram grubundan, telegram özel mesajlardan, 4pda (ünlü rus forumu)dan, 7/24 (vardiyalı çalışmama rağmen) eleştiriye de önerilere de daima açığım ve yazan herkese müsaitim.
Çok şükür daha hiçbir romumuza " ya şu da olsaydı keşke" gibi bir dönüş almadık.
Keza romlarımız, 4pda ve youtube da global birkaç ünlü kanala da düştü haliyle adımızı global pazara çok hızlı bir şekilde çıkardık.
Bizi üzen taraf, kendi insanımızdan doğru düzgün geri bildirim alamamak. "Aa çıktı mı ? Ha tamam." dan ileri gidilememesi açıkcası. Zaten rom piyasasını takip eden arkadaşlar bilir bu kadar dolu romları hiçbir üretici paylaşmıyor.
Forumdaki tecrübeli arkadaşlar sayesinde bugün rom üreticisi oldum zaten. Kendilerinin paylaşımlarından yola çıkarak, öğrene öğrene bugün bu duruma geldim. Hatta sizleri ailem olarak görerek bir gelişme hakkında olumlu haber vereyim; şirketimin Udemy hesabından Smali kodlama eğitimlerine başlayacağım. Yani bir aksilik çıkmazsa bundan sonra çok daha kaliteli romlar geleceğini düşünüyorum