- Adım
- s e r
- Cihazım
- Mi11 Lite 5G NE
- Meslek
- İşsiz
- Konular
- 26
Sence kaç hafta sürer reis.Gelir hocam gelir, karamsar olmayın..
Zaten illa ki gelecek![]()
Sence kaç hafta sürer reis.Gelir hocam gelir, karamsar olmayın..
Zaten illa ki gelecek![]()
baska siteden indirmistim tekrar romu indirdim kurdum. tesekkürlerNasıl bir hata ve hangi romdan geçiyonuz.
ROM Flash, format data yes. Yaptım
Ben tesekkur ederım hocamSabredemedim bu konudaki ota bağlantı linkini indirip telefona kurulum yaptım. Ardından wipe data yaptım tertemiz telefon şuan 12.5 MIUI.. teşekkürler....
Bende şuan sorun yok, her güncellemeden sonra (format + wipe data) yapmanı herkes öneriyor. Sistem kendini topluyor çünkü.Ben formatlamadım güncelledikten sonra ama bi fark göremedim ? Halada bi fps drop varmış gibi hissediyorum android 10 daha akıcıydı sanki
Ya aslında bu cihazın da işlemcisi fena bi işlemci değil segmentine göre güzel bence böyle ufak hataların olmaması gerekiyo ama bu cihaza yazılım olarak pek önem vermiyolar sanırım bende bunun yanında bi cihaz daha var redmi note 8 pro onada miui 12.5 geldi onda hiç böyle fps dropu filan olmuyor o 60 hz ekran olduğu halde akıcı çalışıyor böylr bir cihazda hem 120 hz olup hemde böyle şeyler yaşamak saçma benceBende şuan sorun yok, her güncellemeden sonra (format + wipe data) yapmanı herkes öneriyor. Sistem kendini topluyor çünkü.