- Adım
- Baransel
- Cihazım
- Xiaomi mi5
- Konular
- 0
ilk açılışta öyle oluyor her güncellemede 1 2 saate ya da kullanımınıza göre 1 2 güne normale dönüyor.
Konuyu pazartesi günü aömışsın. Pazartesi günü bu güncelleme mi pilot only olarak dağıtıdı...Ne mi pilotundan bahsediysun bildiğin stock rom bu link degıl ayrıca konu acmısım
Bana da geldi şarjım 50 olduğu için taktım. 100 e geldi. Sonra güncelleme kontrol et dedim gitti. Neden böyle oldu. Gelmeyecek mi acabaCihaza azönce güncelleme geldi, sanırım tüm kullanıcılar için dağıtılmaya başlandı ...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Xiaomi'de güncelleme olayları böyle oluyor maalesef, Güncelleme dosyasını kısa bir süre içinde indirmeyince geri çekiliyor..Bana da geldi şarjım 50 olduğu için taktım. 100 e geldi. Sonra güncelleme kontrol et dedim gitti. Neden böyle oldu. Gelmeyecek mi acaba
Format attım telefona belki gelir diye. Yine gelmedi. İnşallah gelirXiaomi'de güncelleme olayları böyle oluyor maalesef, Güncelleme dosyasını kısa bir süre içinde indirmeyince geri çekiliyor..
O yüzden mümkün olduğunca kısa sürede indirmeye çalışmak lazım..
Bu durumu bildiğim için direkt indirdim.
Ama sorun etmeyin ara ara kontrol edin tekrardan gelecektir güncelleme dosyası..
Ama gecikirse ve sabırsızlanırsanız konuya mesaj bırakın, dosyayı indirip eklerim buraya..
Gerçi konu da mevcut güncelleme dosyası...
Henüz gelmedi ...evet kontrol edin gelmiştir belki.
Gelir hocam gelir, karamsar olmayın..Format attım telefona belki gelir diye. Yine gelmedi. İnşallah gelir![]()