Ya ben de cihazı ilk aldığımda pubgde kasma yoktu ama yazılımsal problemler vardı bildirmler birbirine falan karışıyordu. Sıfırladım geçmemişti rom değiştim custom romlarda gezdim olmadı pubg kasıyordu şuan rusya kararlı romdayım bunda da ilk başta iyiydi sonra yine oyun içi kasmalar yapmaya devam etti. Kafam trilyon oldu napayım bilemedim arkadaşımda aynı tel var böyle bi sorun yok bi bende var. Siz şuan hangi romu kullanıyosunuz pubgde rahat rom bulabilirdiniz mi?Arkadaşlar arayüz için biraz iyileşmiş ama oyun için hala aynı kasma hala aynı drop ben telefonu satıp snapdragon 855 veya artı bi telefon düşünüyorum romla ısınma geçicek vs bi telefon değil artık umudu kestim
90 fps ve sekmeme config yükle bundan daha iyi telefon yok dersinYa ben de cihazı ilk aldığımda pubgde kasma yoktu ama yazılımsal problemler vardı bildirmler birbirine falan karışıyordu. Sıfırladım geçmemişti rom değiştim custom romlarda gezdim olmadı pubg kasıyordu şuan rusya kararlı romdayım bunda da ilk başta iyiydi sonra yine oyun içi kasmalar yapmaya devam etti. Kafam trilyon oldu napayım bilemedim arkadaşımda aynı tel var böyle bi sorun yok bi bende var. Siz şuan hangi romu kullanıyosunuz pubgde rahat rom bulabilirdiniz mi?
bu dediklerinizi nerden yüklücez acaba90 fps ve sekmeme config yükle bundan daha iyi telefon yok dersin