Twrp ile yükleyince cihaz sufırlsnıyormuPOCO X3 NFC
Global Kararlı Rom
V12.0.4.0.QJGMIXM
Kurulum Talimatları
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
V12.0.3.0.QJGMIXM Romunda iseniz Ota rom indirme bağlantısını indirerek Sistem güncelleyici üzerinden ilgili dosyayı göstererek güncellemeyi yapabilirsiniz.
2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Fastboot Rom Kurulum Rehberi
Ota Rom İndirme Bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery Rom indirme bağlantısı
Fastboot Rom indirme bağlantısı
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir
bl açmadan geçemezsiniz.Rus romundan bu global roma bl açmadan geçebilir miyim? Geçebilirsem nasıl, anlatımı varsa link vs yönlendirir misiniz?
Twrp ile yükleyince cihaz sufırlsnıyormu
direk ota güncellemesi yap. en son güncellemeyi yapar zaten.Hocam ben telefonu yeni aldım ben de global 12.0.1.. gibi sürümü yüklü geldi ota direkt indirip yükleme yapmamda sıkıntı yok değil mi ? BL kapalı şu an. Yoksa 12.0.2, 12.0.3 sırayla mı yükleme yapacağız ?
Güncelleme arattırdığımda en son sürüm yüklü diyor buradan indirip kurmamda bi sakınca yok o zaman. Ayrıca tam ekran hareketlerinde bi tepkisizlik oluyor mu sizde de? Şöyle 2.kez kaydırmada uygulamadan geri çıkıyordirek ota güncellemesi yap. en son güncellemeyi yapar zaten.
Hocam miui sürümünde global yazar fakat bölgeyi kontrol etmelisiniz. Örneğin bendeki gibi TR yazıyor ise bu global romu bl kilidi açılmadan yükleyemezsiniz. Sadece Türkiye romu için gelen güncellemesi ota ile yükleyebilirsiniz. Fakat sürüm numaranız başlıktaki gibi ortası MI ise ota ile güncelleyebilirsinizHocam ben telefonu yeni aldım ben de global 12.0.1.. gibi sürümü yüklü geldi ota direkt indirip yükleme yapmamda sıkıntı yok değil mi ? BL kapalı şu an. Yoksa 12.0.2, 12.0.3 sırayla mı yükleme yapacağız ?