Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüPoco X3 NFC Ghost Touch(Hayalet Dokunuş) Sorunu Çözümü
Değerli arkadaşlar daha önce defalarca farklı şekilllerde çözüm aradığım poco x3 nfc modelinde oluşan ghost touch sorununun çözümü için 4 günlük deneyim sonrasında konu açmaya karar verdim. 13 Kasım 2021 tarihinde yayımlanan EEA 12.5.4.0 romunu TWRP üzerinden flashladım. 4 günlük kullanım sonrasında hiç ghost touch oluşmadı.Bu hazırlamış olduğum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
videosunda yaklaşık 1 ay boyunca yaşadığım sorunları anlattım.Boşa vakit kaybetmişim bazı uygulamalarda.
Merhaba bende şimdi konu açacaktım bu konuyu gördüm. Bende de kendi kendine dokunuyor hatta bu ara çok fazla yapmaya başladi.
Tuş kilidini kapatıp açınca düzeliyor. Ben garantili cihaz kullanıyorum rom atamıyorum maalesef. Çözümü nedir bu işin. Kutu ile gelen jelatin duruyor o da bayağı eskidi o da yapabilir mi acaba
ferdigecici, hiçbir çözümü yok maalesef bende garantiye verdim bugün mesaj geldi tamiri yapdi diye mekanik parça değişimi yapıldı yazıyor bakalım pazartesi alıp bakacak düzelmiş mi
Merhaba bende şimdi konu açacaktım bu konuyu gördüm. Bende de kendi kendine dokunuyor hatta bu ara çok fazla yapmaya başladi.
Tuş kilidini kapatıp açınca düzeliyor. Ben garantili cihaz kullanıyorum rom atamıyorum maalesef. Çözümü nedir bu işin. Kutu ile gelen jelatin duruyor o da bayağı eskidi o da yapabilir mi acaba
Hocam cihazın garantili ise servise yollama i tavsiye ederim.Cihaza video da anlattığım şekilde düşürme vs. yoksa servis 12.0.7 düşürüp gönderecek.Arkadasimin birinin sorunu bu şekilde çözüldü.Eger donanımsal bir arıza varsa ekran değişimi olur zaten.Lakin bu sorun neredeyse tüm cihazlarda çıkmaya başladı ve yazılımsal.Videomda anlattım.Su an EEA 12.5.4.0 romunu kullanıyorum ve ghost touch sorunun gitti.Ya yeni gelecek olan güncellemeyi bekleyin ya da direkt vakit kaybetmeden servise yollayınız.
ferdigecici, hiçbir çözümü yok maalesef bende garantiye verdim bugün mesaj geldi tamiri yapdi diye mekanik parça değişimi yapıldı yazıyor bakalım pazartesi alıp bakacak düzelmiş mi
Bend ekendi ekranımin bozuk olduğunu düşünüyordum.Tam ekran degistirmek için aliexpressten ekran siparişi veriyordum.Son olarak EEA 12.5.4.0 romunu yükledim su an sorunsuz kullanıyorum.
Bu olay efsane hocam aynı okulda görev yaptığım 3 arkadaşimda aynı telefondab var huaxing panel kullananlarda aynı sorunla karşı karsiyalar.Hepsini rom ile düzelttik.
Değerli hocam inanın bu sorunla yaklaşık 1.5 ay ugrastim denemediğim custom rom kalmadı.En son EEA rom çıktı diye onu kurup denedim.Belki dediğiniz romda da çözülmüş olabilir.Denemedigim için yanlış yönlendirmek istemem sizleri.