yükledim.gayet güzel.bir pronlem yaşamadım.recovery olarak kurdum.dalvik cache filan temizledim.format data da yaptım.orangefox ile.12.5.2 yi yukleyenlerin deneyimlerini bekliyoruz
Ben yükledim ancak şöyle bir sorun yaşıyorum. WhatsApp i drive dan geri yükleme yaparken 'medya geri yükleniyor" yazarken %99 da takılı kalıyor... Bu sorunu çözemedim....12.5.2 yi yukleyenlerin deneyimlerini bekliyoruz
Premeo Modlusunu bekliyoruzzzukayl,
12.5.2.0
Fastboot rom
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Herhangi bir telegram grubu felan da bulamadım hocam nereden geliyor bu romlarbitexx, Gelsin hemen eklerim konuma
Hocam onu şöyle çözdüm WhatsApp izinlerden depolamayı izin dışı bırakıyorum tekrar izin veriyorum yedekleme yapıyorum tekrardan düzeliyor 99 kaldığına bakma hepsi yükleniyorBen yükledim ancak şöyle bir sorun yaşıyorum. WhatsApp i drive dan geri yükleme yaparken 'medya geri yükleniyor" yazarken %99 da takılı kalıyor... Bu sorunu çözemedim....
Hocam nereden nasıl kurdunuzyükledim.gayet güzel.bir pronlem yaşamadım.recovery olarak kurdum.dalvik cache filan temizledim.format data da yaptım.orangefox ile.