MIUI 12.5 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

omrfarukarpa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Konular
8
omrfarukarpa, Format data/yes işleminden sonra twrp ana ekrana gelip BACKUP kısmından herhangi bir bölümün yedeğini alın (tavsiye olarak en küçük) işlem bitimi Reboot-recovery yapın görmesi lazım görmezse MOUNT kısmından MTP enable/disable yapın yine görmez ise otg aparat/kablo ile rom yükleyin..

Stock romlar mi-flash/cmd yöntemi ile yükleyin sorunsuz kurulum için...

zaten kablo ile yükleme yapamıyorum. dediklerinizi deneyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

omrfarukarpa, Format data/yes işleminden sonra twrp ana ekrana gelip BACKUP kısmından herhangi bir bölümün yedeğini alın (tavsiye olarak en küçük) işlem bitimi Reboot-recovery yapın görmesi lazım görmezse MOUNT kısmından MTP enable/disable yapın yine görmez ise otg aparat/kablo ile rom yükleyin..

Stock romlar mi-flash/cmd yöntemi ile yükleyin sorunsuz kurulum için...

endonezya romu kuracaktım

merhaba şuan oldu rom dosyasını attım kurulum yapmam için wipe çekmem gerekiyor mu tekrardan veya başka bir işlem yapmam gerekiyor mu yoksa direk romu mu flashlayım?

Son düzenleme:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9

merhaba şuan oldu rom dosyasını attım kurulum yapmam için wipe çekmem gerekiyor mu tekrardan veya başka bir işlem yapmam gerekiyor mu yoksa direk romu mu flashlayım?
Wipe format data yes yaptiysaniz gerek yok Romu flashlayin daha sonra dalvik/cache yapıp reboot system yapın acilacaktir cihaz aslında bu gibi durumlarda ya OTG ile USB den yada MicroSd kart ile rom flashlamak çok daha idealdir aklınızda bulunsun bazen TWRP görmüyor Dahili hafızayı

M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

omrfarukarpa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Konular
8
bitexx, merhaba romu kurdum magiski de flashladım ancak magisk apk yi kurduğumda magisk kurulu değil dedi bende tekrardan twrpye gireyim dedim ordan flashlayım diye gene twrpde dosyalar şifreli gözüküyor.

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
bitexx, merhaba romu kurdum magiski de flashladım ancak magisk apk yi kurduğumda magisk kurulu değil dedi bende tekrardan twrpye gireyim dedim ordan flashlayım diye gene twrpde dosyalar şifreli gözüküyor.
Hocam Wipe kısmından İnternal Storage yi silmeyi deneyin bazı arkadaşlar öyle çözüme kavuşmuş böyle Twrp durumlarında bazen insternal storageye format atarak yani dahili hafızayı silmek çözüm sağlıyor

omrfarukarpa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Konular
8
bitexx, bitexx,
Hocam Wipe kısmından İnternal Storage yi silmeyi deneyin bazı arkadaşlar öyle çözüme kavuşmuş böyle Twrp durumlarında bazen insternal storageye format atarak yani dahili hafızayı silmek çözüm sağlıyor

dahili hafızayı silerek denedim ve bahsettiğim durum oldu tekrar rom kurdum magisk yüklemek istedim ancak gene şifreli tekrar sıfırlamam çünkü gene aynısı olacak

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
bitexx, bitexx,

dahili hafızayı silerek denedim ve bahsettiğim durum oldu tekrar rom kurdum magisk yüklemek istedim ancak gene şifreli tekrar sıfırlamam çünkü gene aynısı olacak
full format data (yes) yapmışsınız siz benim demek istediğim Wipe kısmından sadece dahili hafızayı seçip deneyin eğer öyle de denediyseniz bir tane SD kart veya USB edinin OTG yardımı ile veya MicroSd kart takarak kuracaginiz şeyleri Dosya yöneticisi ile oraya taşıyın daha sonra TWRP ye girerek oradan kurun

omrfarukarpa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Konular
8
full format data (yes) yapmışsınız siz benim demek istediğim Wipe kısmından sadece dahili hafızayı seçip deneyin eğer öyle de denediyseniz bir tane SD kart veya USB edinin OTG yardımı ile veya MicroSd kart takarak kuracaginiz şeyleri Dosya yöneticisi ile oraya taşıyın daha sonra TWRP ye girerek oradan kurun

merhaba,

tam anlatamadım galiba,

kablo ile bağlandığımda dosyaları atsam bile twrpde şifreli olarak gözüküyor. dediğiniz işlemide yaptım. sonuç aynı.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
merhaba,

tam anlatamadım galiba,

kablo ile bağlandığımda dosyaları atsam bile twrpde şifreli olarak gözüküyor. dediğiniz işlemide yaptım. sonuç aynı.

Kablolu değil hocam Telefon açıldı ya telefonun kendi dosya yöneticisi ile hafizaya erisebiliryorsunuz şifreli göstermez telefona indirmiş olduğunuz dosyalari oradan USB veya MicroSd karta atıp twrpye girin install dedikten sonra hafızayı OTG veya MicroSd artık hangisini bagladiysaniz onu seçin kurun
ben telefona indirmek istemiyorum PC den indirip atmak istiyorum diyorsanız da microSd kartı veya USB yi PCye takip dosyaları yine içine atıp TWRP menüsünde OTG veya MicroSd kartı cihaza bağlayın o kadar
Şuan bende OFox kullanıyorum ve sizin ki gibi dosyalarim şifreli sırf format atıp düzeltmeye usendigim için kurmak istedigim şeyleri MicroSd kart üzerinden kuruyorum

omrfarukarpa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Konular
8
Kablolu değil hocam Telefon açıldı ya telefonun kendi dosya yöneticisi ile hafizaya erisebiliryorsunuz şifreli göstermez telefona indirmiş olduğunuz dosyalari oradan USB veya MicroSd karta atıp twrpye girin install dedikten sonra hafızayı OTG veya MicroSd artık hangisini bagladiysaniz onu seçin kurun
ben telefona indirmek istemiyorum PC den indirip atmak istiyorum diyorsanız da microSd kartı veya USB yi PCye takip dosyaları yine içine atıp TWRP menüsünde OTG veya MicroSd kartı cihaza bağlayın o kadar
Şuan bende OFox kullanıyorum ve sizin ki gibi dosyalarim şifreli sırf format atıp düzeltmeye usendigim için kurmak istedigim şeyleri MicroSd kart üzerinden kuruyorum

telefonum imeili 2. slota sd card takarsam imei patlar mı?

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
telefonum imeili 2. slota sd card takarsam imei patlar mı?
Telefonunun zaten 2.slotuna IMEI atılmış olması gerek sen SD kartı 1.slota takicaksin başka yer yok zaten eğer telefonun Poco X3 NFC ise

Üst Alt