- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Xiaomi Mi8 Lite
- Konular
- 8
zaten kablo ile yükleme yapamıyorum. dediklerinizi deneyeceğim.omrfarukarpa, Format data/yes işleminden sonra twrp ana ekrana gelip BACKUP kısmından herhangi bir bölümün yedeğini alın (tavsiye olarak en küçük) işlem bitimi Reboot-recovery yapın görmesi lazım görmezse MOUNT kısmından MTP enable/disable yapın yine görmez ise otg aparat/kablo ile rom yükleyin..
Stock romlar mi-flash/cmd yöntemi ile yükleyin sorunsuz kurulum için...
Video - Mi Flash 64 Bit İle FastBoot Rom Yükleme (Video)
Fastboot rom yüklemelerinde en sağlıklı sonucu alacağınız Mi-Flash versiyonu budur. 64 bit Windows şarttır. PC USB 2.0 portunu kullanın. Win10-Win8-Win8.1 kullanan arkadaşlar kurulum öncesi sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakmalıdırlar. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Şarjınız en az %50...forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
endonezya romu kuracaktımomrfarukarpa, Format data/yes işleminden sonra twrp ana ekrana gelip BACKUP kısmından herhangi bir bölümün yedeğini alın (tavsiye olarak en küçük) işlem bitimi Reboot-recovery yapın görmesi lazım görmezse MOUNT kısmından MTP enable/disable yapın yine görmez ise otg aparat/kablo ile rom yükleyin..
Stock romlar mi-flash/cmd yöntemi ile yükleyin sorunsuz kurulum için...
Video - Mi Flash 64 Bit İle FastBoot Rom Yükleme (Video)
Fastboot rom yüklemelerinde en sağlıklı sonucu alacağınız Mi-Flash versiyonu budur. 64 bit Windows şarttır. PC USB 2.0 portunu kullanın. Win10-Win8-Win8.1 kullanan arkadaşlar kurulum öncesi sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakmalıdırlar. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Şarjınız en az %50...forum.miuiturkiye.net
merhaba şuan oldu rom dosyasını attım kurulum yapmam için wipe çekmem gerekiyor mu tekrardan veya başka bir işlem yapmam gerekiyor mu yoksa direk romu mu flashlayım?zaten kablo ile yükleme yapamıyorum. dediklerinizi deneyeceğim.
endonezya romu kuracaktım
Son düzenleme: