MIUI ya aşinayim hocam telefona destek kesilmediği sürece AOSP rom kullanmam büyük ihtimal alışkanlıklar ne zaman AOSP Roma geçsem MIUI daki bazı özellikleri arıyorum ve illa bir bug oluyor heralde ondan dolayı isinamiyorum AOSP romlaraHarika bence. Aosp romlarla batarya konusunda efsane bi farkları olmuyor gibime geliyor bu aralar
Oyyy darısı başımaPremeo 3-4 gün sonra
hocam rom gayet akıcı ekran hareketleri de stabil ve seri bir problem yok yani pil performansı da göründüğü gibi günü bence rahat çıkarır herhangi bir bug felan da rastlamadım 1 hafta felan oluyor kuralı ki çoğu şeyini kurcaladımbitexx, peki ekranda hareketle gezinme nasıl hocam akıcı mi ?
Herkes daha da kötü diyor hocam aslında 12.0.7 sürümü de iyi diyorlar di begenmediyseniz BL kilidi de açık ise Fastboot rom indirerek PC üzerinden Mi flash ile geri 12.0.6 sürümünü yükleyebilirsinizTelefon 12.0.6 versiyonunda iken şarj gayet iyi gidiyordu, 12.0.7'ye otomatik güncellemiş daha sonra güncellemeyi kapattım fakat şarj çok hızlı tükenmeye başladı. Acaba tamamen güncellemeleri açmalı mıyım, son sürümler daha mı iyi? Yoksa Downgrade etmenin yollarını mı aramalıyım?