Yardım Poco X3 NFC Dokunmatik Sorunu

Arnatovic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bünyamin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
Beyler iyi geceler, ya telefon sabahtan beri kendi kendine takılıyor( dokunmatik olarak)kendi kendine yazıyor bir yerlere giriyor, kotkrol kontrol bile edemiyorum. Kapatıp açtım yine işe yaramadı. Yardım edin kafayı yicem ya lütfen

Arnatovic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bünyamin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler iyi geceler, ya telefon sabahtan beri kendi kendine takılıyor( dokunmatik olarak)kendi kendine yazıyor bir yerlere giriyor, kotkrol kontrol bile edemiyorum. Kapatıp açtım yine işe yaramadı. Yardım edin kafayı yicem ya lütfen
Arkadaşlar biri yardım etsin yaaa

Arnatovic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bünyamin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
Beyler biri baksın ya bu telefon beni delirtti

matadore2961

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercbydr
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
2
Aynısı bende de oldu yeni rom yükledikten sonra. Ghost Touch imiş sorun, donanımsal, ekran değişimi gerekiyormuş.

KurtBeyOo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem Efe
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Özel
Konular
31
Aynısı bende de oldu yeni rom yükledikten sonra. Ghost Touch imiş sorun, donanımsal, ekran değişimi gerekiyormuş.
Dostum alakası yok.,
öncelikle sorun yazılım yani yeni gelen güncelleme ile oluşan bir sorundur. Aynı sorun 2 3 gündür var bende. Arkadaşın bahsettiği anlattığı sorun örnek vermek gerekirse geri tuşuna bastığımız taktirde sanise olarak geç tepki vermesi, ayrıca kısa kısa donmalar ekran takılmaları

Arnatovic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bünyamin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
Dostum alakası yok.,
öncelikle sorun yazılım yani yeni gelen güncelleme ile oluşan bir sorundur. Aynı sorun 2 3 gündür var bende. Arkadaşın bahsettiği anlattığı sorun örnek vermek gerekirse geri tuşuna bastığımız taktirde sanise olarak geç tepki vermesi, ayrıca kısa kısa donmalar ekran takılmaları
Güncellemeden önce de yapıyordu kardeşim.
Birde güncellemeden sonra donmaya başladı tadı kaçtı iyice Android telefonların. Bir gün inşallah bizde ios a geçeriz..

KurtBeyOo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem Efe
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Özel
Konular
31
Güncellemeden önce de yapıyordu kardeşim.
Birde güncellemeden sonra donmaya başladı tadı kaçtı iyice Android telefonların. Bir gün inşallah bizde ios a geçeriz..
ilk cevap verdiğim mesaj dan bu saate kadar ben hayatımmm!! boyunca hiç bir telefon ile bu kadar uğraşmadim. Allah bildiği gibi yapsın yeminle sinir küpü oldum. Aldığım günden beri mi sorun olur bir üründe. Note 8 pro kullandım bir kere gık demedim ama bu illallah ettirdi

dexmortik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak emre
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
3
Bende de aynı bu şekilde oluyordu. Sıfırdan Endonezya 12.5.1 fastboot romu attım. Ekran yenilemeyi de 60 çekince düzeldi.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Telefoncu olduğum için bu telefonun yurt dışı ve garantili olarak sattığım kişilerin çoğu bu sorundan dolayı geri dönüş yapıyor
Sanırım yazılımsal sorun. Bir çözüm yok şimdilik

piruz20

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
HÜSEYİN
Cihazım
XİAOMİ POCO X3
Konular
13
Bende de aynı bu şekilde oluyordu. Sıfırdan Endonezya 12.5.1 fastboot romu attım. Ekran yenilemeyi de 60 çekince düzeldi.
Dostum hala daha sorun yaşamıyorsan Endonezya sürümüne geri dönüşü deneyeceğim ? Bende de ghost touch sorunu başladı güncellemeden sonra bende Custom Roma geçtim yine dğeişen birşey yok bari sorunun ortadan kalktıysa geçeyim Endonezyaya

Üst Alt