Öncelikle panelin tianma mı yoksa huaxing mi olduğunu öğrenmeye çalış hocam.Genellikle sorun tianmada çıkıyormuş.Bunun dışında ben şu an Miui Mind Edition 12.0.9 rom kullanıyorum.Bir sıkıntı yaşamıyorum.Sanırım düzeldi.Rom yüklemeden önce telefonun hafızasını yedekleyip hafızayı boşaltmayı deneyin.Ben hafıza yedekleyip boşaltma işlemini yaptıktan sonra rahatlama gelmişti.Kendi Kendine dokunma işlemini yapmıyordu. Ben hala sorunun yazılımsal olduğunu savunsam da bazıları sorunun ekrandan kaynaklı olduğunu ve ekran değişimi yapılmadan çözümlenmeyeceğini söylüyor.11.11 indirimlerinden Aliexpressten kendime ekran siparişi verdim her duruma karşın en kötü senaryo ekran değiştireceğim.Çözüm bulan var mı ? Romdan roma atladım bir gelişme yok. Hani ekranda sorun olduğunu anlayacağımız bir test yeri bir şey yok mu ?
Benim ekran tiama ilk aldığımda bakmıştım ona. Bende ki sorun kendi kendine bir anda bir sürü uygulamaya giriyor. Tuş kilidi açıp kapatıyorum bazen düzeliyor bazen düzelmiyor.Öncelikle panelin tianma mı yoksa huaxing mi olduğunu öğrenmeye çalış hocam.Genellikle sorun tianmada çıkıyormuş.Bunun dışında ben şu an Miui Mind Edition 12.0.9 rom kullanıyorum.Bir sıkıntı yaşamıyorum.Sanırım düzeldi.Rom yüklemeden önce telefonun hafızasını yedekleyip hafızayı boşaltmayı deneyin.Ben hafıza yedekleyip boşaltma işlemini yaptıktan sonra rahatlama gelmişti.Kendi Kendine dokunma işlemini yapmıyordu. Ben hala sorunun yazılımsal olduğunu savunsam da bazıları sorunun ekrandan kaynaklı olduğunu ve ekran değişimi yapılmadan çözümlenmeyeceğini söylüyor.11.11 indirimlerinden Aliexpressten kendime ekran siparişi verdim her duruma karşın en kötü senaryo ekran değiştireceğim.
Deneyeceğimeski miui sürümlerine dönün ( 12.0.9 veya daha altı )
Tamam aynı sorun bende de vardı hocam 12.0.9 a döndüm şu an yok.Benim ekran tiama ilk aldığımda bakmıştım ona. Bende ki sorun kendi kendine bir anda bir sürü uygulamaya giriyor. Tuş kilidi açıp kapatıyorum bazen düzeliyor bazen düzelmiyor.
Ekran değişimi işe yaradı mı hocamBende versiyonlar çözüm olmadı. Ekran değişimi yaptım mecburen.