Yardım Poco X3 NFC Dokunmatik Sorunu

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
ghost yazılımsal değil donanımsal bir sorun diye düşünüyorum. note 8 de ekran değiştirilerek çözülüyordu.

Soltolyo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
1
Bende de aynı sorun var hatta konuda açtım bununla ilgili çözüm ekran değişimi olarak görünüyor ama versiyon 12 ye geçmeden önce sorun yoktu ne zaman güncelleme aldı bu sorun çıktı ortaya

omerfarukysar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
85
Çözüm bulan var mı ? Romdan roma atladım bir gelişme yok. Hani ekranda sorun olduğunu anlayacağımız bir test yeri bir şey yok mu ?

piruz20

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
HÜSEYİN
Cihazım
XİAOMİ POCO X3
Konular
13
Çözüm bulan var mı ? Romdan roma atladım bir gelişme yok. Hani ekranda sorun olduğunu anlayacağımız bir test yeri bir şey yok mu ?
Öncelikle panelin tianma mı yoksa huaxing mi olduğunu öğrenmeye çalış hocam.Genellikle sorun tianmada çıkıyormuş.Bunun dışında ben şu an Miui Mind Edition 12.0.9 rom kullanıyorum.Bir sıkıntı yaşamıyorum.Sanırım düzeldi.Rom yüklemeden önce telefonun hafızasını yedekleyip hafızayı boşaltmayı deneyin.Ben hafıza yedekleyip boşaltma işlemini yaptıktan sonra rahatlama gelmişti.Kendi Kendine dokunma işlemini yapmıyordu. Ben hala sorunun yazılımsal olduğunu savunsam da bazıları sorunun ekrandan kaynaklı olduğunu ve ekran değişimi yapılmadan çözümlenmeyeceğini söylüyor.11.11 indirimlerinden Aliexpressten kendime ekran siparişi verdim her duruma karşın en kötü senaryo ekran değiştireceğim.

omerfarukysar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
85
Öncelikle panelin tianma mı yoksa huaxing mi olduğunu öğrenmeye çalış hocam.Genellikle sorun tianmada çıkıyormuş.Bunun dışında ben şu an Miui Mind Edition 12.0.9 rom kullanıyorum.Bir sıkıntı yaşamıyorum.Sanırım düzeldi.Rom yüklemeden önce telefonun hafızasını yedekleyip hafızayı boşaltmayı deneyin.Ben hafıza yedekleyip boşaltma işlemini yaptıktan sonra rahatlama gelmişti.Kendi Kendine dokunma işlemini yapmıyordu. Ben hala sorunun yazılımsal olduğunu savunsam da bazıları sorunun ekrandan kaynaklı olduğunu ve ekran değişimi yapılmadan çözümlenmeyeceğini söylüyor.11.11 indirimlerinden Aliexpressten kendime ekran siparişi verdim her duruma karşın en kötü senaryo ekran değiştireceğim.
Benim ekran tiama ilk aldığımda bakmıştım ona. Bende ki sorun kendi kendine bir anda bir sürü uygulamaya giriyor. Tuş kilidi açıp kapatıyorum bazen düzeliyor bazen düzelmiyor.

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
eski miui sürümlerine dönün ( 12.0.9 veya daha altı )

piruz20

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
HÜSEYİN
Cihazım
XİAOMİ POCO X3
Konular
13
Benim ekran tiama ilk aldığımda bakmıştım ona. Bende ki sorun kendi kendine bir anda bir sürü uygulamaya giriyor. Tuş kilidi açıp kapatıyorum bazen düzeliyor bazen düzelmiyor.
Tamam aynı sorun bende de vardı hocam 12.0.9 a döndüm şu an yok.

dexmortik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak emre
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
3
Bende versiyonlar çözüm olmadı. Ekran değişimi yaptım mecburen.

Üst Alt