Evet custom rom olsun stock rom olsun aynı sorunla karşılaşıyorum.
Hocam daha önce başıma geldiği için bilgilendirme geçeyim belki ikinci çözüme gerek kalmayabilir denemenizi öneririm.
1. Çözüm : mi fladh tool kullanırken güncel sürümlerdeki bug kaynaklı mıdır nedir artık bilmşyorum bazı doyaları yazmadan atlama yapıyor. Programda hata kodu gözükmüyor işlem tamamlandı yazısı çıkıyor ama yazım konusunda eksik yazma yapıyor. Bu medenle de bootlop oluyor veya fastboot ekrana atıyor. 64bit mi flash tool ile bi kez daha denemenizi öneririm ikinci işleme geçmeden önce. En stabil çalışan tool 64bit olan şu an için bnm gözlemlerim neticesinde.
2. Çözüm : şayet yukardaki işlemle sonuç alamazsanız ses kısma tuşunda bi takılma yaşıyo olabilirsiniz. Bu fiziksel olmayabilir belki bastığınızda tuş sesi tıkırtısı alıyo olabilirsiniz. Ama soğuk lehim şase vs gibi sebeplerden dolayı tuş takılı kalıyl olabilir. Ancak şöyle bi konu var ki şayet böyle bir durum olsa twrp ekranında ses kısma tuşunun herhangi bir fonsiyonunun olduğu ekranda bu sorunu gözlemleyebilirsiniz. Ses kısma tuşu fonksiyonu olan bir ekranda siz basmadığınız sürece bir hareket ya da işlem olmuyorsa tuşta da bir sorun yok demektir 1. çözüm işinizş görecektir diye tahmin ediyorum. Geçmiş olsun umarım yazdıklarım işinizi görür.