Tavsiye Poco X3 ile Note 10 Lite Takas

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Birde benim aradığım sd kart olayı pocoda repairden sonra sd kart da kullanabiliyosun buda bir artı..sırf bu yuzden suan mi9 lite kullanıyorum.arada rom değişmeyi seviyorum.sd kart olmayınca rom değişiminde bazen dahili hafızayı silmek zorunda kalıyosun.
Aslında xiaomi güzel bir cihazı var k30 5g fakat ülkemizde 5g modeli değil de düz k30 satıyolar.onunda işleöci düşük ve 4g band eksiği var ama 5g li modeli bulursan onu tavsiye ederim.

Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Poco harici şuan en mantıklı cihaz mi10t lite poco ile hemen hemen kafa kafaya ufak tefek artıları var örneğin 5G olması ve işlemcisi nin poconun bir ust versiyon olması poco da 732 var mi10t lite da 750 yurt içi satış yapan yer görmedim daha ama yurt dışı imei kayıtlı 3300 civarı bulmak mümkün poco dan eksik yani ise likit soğutmanin olmaması fakat çok oyun oynamiyan biri için problem olmaz

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artık YAZILIMSAL olduğunu dusunmeye basladım
wifi full acik Oyun yok vs yok yani kullanimlariim ayni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekranı 60 hz de kullan.eğer bulunduğun yerde 4g şebeke cekimi iyiyse 4g de kullan cihaz zayıfsa 3g de deneyebilirsin.bl açılmasını bekliyormussun.güncelleme sonrası wipe cache yaptınmı recoveryden ?
En büyük etken bu oluyor pilde.yapmadıysan bl ni aç zaten cihaz sıfırlanacak öyle denersin.yukarda arkadaş bahsetmiş kronik sorunlardan bende gördüm çizgisel ekranda (s7 gbi) sorunsal var.
Benim beğenmediğim ağır ve büyük olması yüz tanıma stabil olmaması ve konusmada ahizedennsesin etrafta epeyce fazla duyulması gibi sorunlardan vazgeçtim.
Ama totale vurunca dolu bir cihaz çift hoporlör 120hz sony arka kamera sıvı soğutma toz ve suya dayanıklılık birde daha güncel olması bence artıları.

hocam zaten dediklerini yapiyorum
apple xs max cihazim var yedek tel olarak android kullanicisyim samsung dan rom rot yazilim islerine baya asinayim iyiyim
xiaomi gecmemdeki sebeb sarj suresi yoksa donanimsal hic bir artisi yok samsungdan
cogumuzda bu yuzden bu cihazlara ısındık sevdik gectik boyle dusunuyorum
ama 1 aylik bir cihazda illa root yapmadan bir sekilde 5160 pili varken 6 saat hos ve iyi degil
zaten xs max 3binlik pili 5 saat ekran veriuor ozaman insan ne gerek var diyor

Son düzenleme:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Bunda hat bile önemli vodafone biraz daha fazla sömürür diğerlerinden.şebeke çekim kaç diş 4 5 ise iyi ama 1 2 3 dişse bu bile şarjı etkiler.

Üst Alt