Tavsiye Poco X3 ile Note 10 Lite Takas

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
merhaba
poco x3 128 ile xiaomi Note 10 Lite 128
takas edilirmi ?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
153
Sanırım Poco X3 ün Pilinden Şikayetçisiniz eğer öyle ise Note 10 Lite Doğru Seçim Olacaktır.
Amoled ve 60 Hz ekrandan Batarya Daha dayanıklı olacaktır.

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
İhtiyacınızın ne olduğuna bağlı,
X3 lcd 120 hz mi note 10 lite amoled ama 60 hz

ihtiyacim.olan oyunsuz gunluk mobil net ile.kullanimda daha fazla ekran suresi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım Poco X3 ün Pilinden Şikayetçisiniz eğer öyle ise Note 10 Lite Doğru Seçim Olacaktır.
Amoled ve 60 Hz ekrandan Batarya Daha dayanıklı olacaktır.
aynen hocam bir hevesle aldim hayal kirikligina boguldum 400tl gibi uzerine bir rakama biriyle takas dusunuyorum

pickedusernamesonofa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Sweet
Konular
16
ihtiyacim.olan oyunsuz gunluk mobil net ile.kullanimda daha fazla ekran suresi

aynen hocam bir hevesle aldim hayal kirikligina boguldum 400tl gibi uzerine bir rakama biriyle takas dusunuyorum
hocam sizce problem donanımsal olabilir mi aynı şekilde note 9 pro kullanıyorum batarya 10 dakika olmadan %1 gidiyor ki ekran açık sadece

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
hocam sizce problem donanımsal olabilir mi aynı şekilde note 9 pro kullanıyorum batarya 10 dakika olmadan %1 gidiyor ki ekran açık sadece
buyuk ihtimalle ya donanimsal veya yazilimsal yazilimda deniyemiyorum bl kilidi acilmadi sifirda almadim.cihazi 2 ay kullanilmisti oyun falan baya oynamis heralde cihazi almaua gittidim 5 saat pugc oyun oynamisti pile bakmjstim formatladim basta guzeldi wifi ile 10 saat verdi gun gectikde dusmeye basladi ve 60HZ yenilemede kullanmama ragmen

bu arada note 9 pro kullanirken 10 tane rom denedim en son endonezya romu efsaneydi her konuda sonra sattim

bu arada note 9 pro kullanirken 10 tane rom denedim en son endonezya romu efsaneydi her konuda sonra sattim

pickedusernamesonofa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Sweet
Konular
16
buyuk ihtimalle ya donanimsal veya yazilimsal yazilimda deniyemiyorum bl kilidi acilmadi sifirda almadim.cihazi 2 ay kullanilmisti oyun falan baya oynamis heralde cihazi almaua gittidim 5 saat pugc oyun oynamisti pile bakmjstim formatladim basta guzeldi wifi ile 10 saat verdi gun gectikde dusmeye basladi ve 60HZ yenilemede kullanmama ragmen

cihaz geldiğinde aşırı ısınma sorunu vardı bootloader açılıp imei atılınca eu roma geçmiştim bir şekilde ısınma sorunu bitti ama pil hala sıkıntı çıkarıyor 3 aydır. Endonezya 12.0.4 ü denemiştim fark göremedim

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
cihaz geldiğinde aşırı ısınma sorunu vardı bootloader açılıp imei atılınca eu roma geçmiştim bir şekilde ısınma sorunu bitti ama pil hala sıkıntı çıkarıyor 3 aydır. Endonezya 12.0.4 ü denemiştim fark göremedim

galiba bende farki goremiycem bakalim

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
46
400 lira farka bence değmez diye düşünüyorum.cihazın repairli cihazsa iyi repair yapılamamıstır..şebekesel şarj fazla gidiyordur.poco x3 kullandım ben fakat pilinden şikayetçi değildim başka şeylerden değiştim cihazı

MI 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt