İhtiyacınızın ne olduğuna bağlı,
X3 lcd 120 hz mi note 10 lite amoled ama 60 hz
aynen hocam bir hevesle aldim hayal kirikligina boguldum 400tl gibi uzerine bir rakama biriyle takas dusunuyorumSanırım Poco X3 ün Pilinden Şikayetçisiniz eğer öyle ise Note 10 Lite Doğru Seçim Olacaktır.
Amoled ve 60 Hz ekrandan Batarya Daha dayanıklı olacaktır.
O zaman Mi Note 10 Lite ihtiyacınızı görecektirihtiyacim.olan oyunsuz gunluk mobil net ile.kullanimda daha fazla ekran suresi
hocam sizce problem donanımsal olabilir mi aynı şekilde note 9 pro kullanıyorum batarya 10 dakika olmadan %1 gidiyor ki ekran açık sadeceihtiyacim.olan oyunsuz gunluk mobil net ile.kullanimda daha fazla ekran suresi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen hocam bir hevesle aldim hayal kirikligina boguldum 400tl gibi uzerine bir rakama biriyle takas dusunuyorum
buyuk ihtimalle ya donanimsal veya yazilimsal yazilimda deniyemiyorum bl kilidi acilmadi sifirda almadim.cihazi 2 ay kullanilmisti oyun falan baya oynamis heralde cihazi almaua gittidim 5 saat pugc oyun oynamisti pile bakmjstim formatladim basta guzeldi wifi ile 10 saat verdi gun gectikde dusmeye basladi ve 60HZ yenilemede kullanmama ragmenhocam sizce problem donanımsal olabilir mi aynı şekilde note 9 pro kullanıyorum batarya 10 dakika olmadan %1 gidiyor ki ekran açık sadece
bu arada note 9 pro kullanirken 10 tane rom denedim en son endonezya romu efsaneydi her konuda sonra sattimhocam sizce problem donanımsal olabilir mi aynı şekilde note 9 pro kullanıyorum batarya 10 dakika olmadan %1 gidiyor ki ekran açık sadece
bu arada note 9 pro kullanirken 10 tane rom denedim en son endonezya romu efsaneydi her konuda sonra sattimhocam sizce problem donanımsal olabilir mi aynı şekilde note 9 pro kullanıyorum batarya 10 dakika olmadan %1 gidiyor ki ekran açık sadece
cihaz geldiğinde aşırı ısınma sorunu vardı bootloader açılıp imei atılınca eu roma geçmiştim bir şekilde ısınma sorunu bitti ama pil hala sıkıntı çıkarıyor 3 aydır. Endonezya 12.0.4 ü denemiştim fark göremedimbuyuk ihtimalle ya donanimsal veya yazilimsal yazilimda deniyemiyorum bl kilidi acilmadi sifirda almadim.cihazi 2 ay kullanilmisti oyun falan baya oynamis heralde cihazi almaua gittidim 5 saat pugc oyun oynamisti pile bakmjstim formatladim basta guzeldi wifi ile 10 saat verdi gun gectikde dusmeye basladi ve 60HZ yenilemede kullanmama ragmen
bu arada note 9 pro kullanirken 10 tane rom denedim en son endonezya romu efsaneydi her konuda sonra sattim
bu arada note 9 pro kullanirken 10 tane rom denedim en son endonezya romu efsaneydi her konuda sonra sattim
cihaz geldiğinde aşırı ısınma sorunu vardı bootloader açılıp imei atılınca eu roma geçmiştim bir şekilde ısınma sorunu bitti ama pil hala sıkıntı çıkarıyor 3 aydır. Endonezya 12.0.4 ü denemiştim fark göremedim