- Adım
- Eren
- Cihazım
- Poco X3 GT
- Konular
- 8
İyi günler bugün bir dostum ile beraber Miui 13 Endonezya romunun çıkışı ile güncelleme yaptık. Genel olarak karşılaştırmada bulunacağım
Görünüş:
Genel görünüş ve temalar noktasında direk hiçbir değişim yok. Olan değişimler kısaca
Bildirim paneli (açılma animasyonu daha uzun)
Şarja takma animasyonu (Havalı görünüyor en iyi değişiklik)
Başka araştırmalar sonunda dikkate değer hiçbir yeni grafik görmedim.
Bug olduğu için önemli olduğunu düşünmüyorum ancak siyah mod ciddi problemler ile çalışıyor.
Performans:
2 arkadaş birlikte testte bulunduk.
Benim 256gb X3 GT Miui 12.5 Antutu skorum: 695.000
Dostumun 128gb X3 GT Miui 12.5 Antutu skoru: 650.000
Benim 256gb X3 GT Miui 13 Antutu skorum: 626.392
Dostumun 128gb X3 GT Miui 13 Antutu skoru: 580.349
(Skorlarda sapma olmaması için ikimizde de 4 kez test edildi)
Olan düşüş çok ciddi seviyede.
%57 oranında artış gösterecek denilen ram performansı ise %6 bir artış ile rekor kırdı. Başka artan bir şey yok zaten.
Bazı sekmelerde dolaşırken animasyonlardan kaynaklı hafif kasıyor hissiyatı veriyor. Yeni animasyonlar 60hz için hazırlanmış gibi görünüyor.
Kamera:
İlk deneyimim gerçekten kötüydü. Kamerayı açtım ve gördüğüm manzara resmen çok farklı kötü bir telefonun kamera performansıydı.
64Mbps için durum daha da kötü. Kamera açısından gözle görülür bir düşüş var ve bunun plasebo etkisi olmadığından emin olmak için hiçbir şey söylemeden arkadaşıma kamerayı test etmesini söyledim. Kamerayı açtığı ilk saniye söylediği şey "Kamera eskisinden çok daha kötü görünüyor sende nasıl görünüyor?" idi.
Dokunmatik:
Fark etmek güç olsa da dokunmatik noktasında 12.5'e göre kesinlikle bir gecikme farkı bulunmakta. Dokunmatik belli bir gecikme ile birlikte geliyor.
Sonuç olarak arkadaşım ve ben için Miui 13 kabus bir deneyim idi.
Miui 12.5 için geri dönüş vakti. Umarım faydalı bir inceleme olmuştur 12.5'e göre iyi bir yanını bir günlük inceleme sonunda bulamadım.
Edit:
Miui 12.5 dönüş sonrasındaki deneyimlerimi alttaki yorumda belirttim.
Görünüş:
Genel görünüş ve temalar noktasında direk hiçbir değişim yok. Olan değişimler kısaca
Bildirim paneli (açılma animasyonu daha uzun)
Şarja takma animasyonu (Havalı görünüyor en iyi değişiklik)
Başka araştırmalar sonunda dikkate değer hiçbir yeni grafik görmedim.
Bug olduğu için önemli olduğunu düşünmüyorum ancak siyah mod ciddi problemler ile çalışıyor.
Performans:
2 arkadaş birlikte testte bulunduk.
Benim 256gb X3 GT Miui 12.5 Antutu skorum: 695.000
Dostumun 128gb X3 GT Miui 12.5 Antutu skoru: 650.000
Benim 256gb X3 GT Miui 13 Antutu skorum: 626.392
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dostumun 128gb X3 GT Miui 13 Antutu skoru: 580.349
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(Skorlarda sapma olmaması için ikimizde de 4 kez test edildi)
Olan düşüş çok ciddi seviyede.
%57 oranında artış gösterecek denilen ram performansı ise %6 bir artış ile rekor kırdı. Başka artan bir şey yok zaten.
Bazı sekmelerde dolaşırken animasyonlardan kaynaklı hafif kasıyor hissiyatı veriyor. Yeni animasyonlar 60hz için hazırlanmış gibi görünüyor.
Kamera:
İlk deneyimim gerçekten kötüydü. Kamerayı açtım ve gördüğüm manzara resmen çok farklı kötü bir telefonun kamera performansıydı.
64Mbps için durum daha da kötü. Kamera açısından gözle görülür bir düşüş var ve bunun plasebo etkisi olmadığından emin olmak için hiçbir şey söylemeden arkadaşıma kamerayı test etmesini söyledim. Kamerayı açtığı ilk saniye söylediği şey "Kamera eskisinden çok daha kötü görünüyor sende nasıl görünüyor?" idi.
Dokunmatik:
Fark etmek güç olsa da dokunmatik noktasında 12.5'e göre kesinlikle bir gecikme farkı bulunmakta. Dokunmatik belli bir gecikme ile birlikte geliyor.
Sonuç olarak arkadaşım ve ben için Miui 13 kabus bir deneyim idi.
Miui 12.5 için geri dönüş vakti. Umarım faydalı bir inceleme olmuştur 12.5'e göre iyi bir yanını bir günlük inceleme sonunda bulamadım.
Edit:
Miui 12.5 dönüş sonrasındaki deneyimlerimi alttaki yorumda belirttim.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: