Yardım Poco x3 Android 11 twrp sorunu

gimmeluck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
mi5
Konular
38
Kardeşim merhaba, yeni gördüm. Ben bootloader kilidimi açtığımdan beri EU rom kullanıyorum. EU romda gerekli olan herşey var, gereksizlerin ise tamamı temizlenmiş. EU romun A11'i problemsiz, hiçbir sıkıntı yok fakat dediğim gibi Twrpniz güncel olsun. Yeni sürüm a11 uyumlu ve advanced kısmına bir çok özellik eklenmiş. Ben hafıza kartı kullanmıyorum, o yüzden önce romu yüklüyorum sonra format data yapıyorum. En temiz kurulum böyle oluyor.

hocam hafıza kartı kullanmasanız da, romu yüklemeden önce format data yapabilrsiniz ki herkes bunu yapıyor.

Şöyle: format data yapıyorsunuz , ondan sonra TWRP deyken Reboot- recovery diyorsunuz, twrp yeniden acılıyor, ve artık PCde hardisk olarak gorebiliyosunuz,
ROMu pc den tel içine atıp kuruyorsunuz.

Bunu keşfedeli bikaç yıl oldu benim, ilk sd card slotu olmmayan cihazımda afallamıştım.

meger TWRPde reboot recovery diyince direk harddiske romu atabiliyoruz muş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya herkes kurdu ben kuramadım tüm adımları denedim ama olmadı şimdi de Updater process ended with ERROR: 7 hatasını alıyorum otg ile denedım hafızaya attım denedim aynı ???
hocam tam yeri nedir?

pegasusline

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İBRAHİM
Cihazım
Mİ 11T 8/128
Meslek
MERMER TORNA USTA
Konular
7
hocam hafıza kartı kullanmasanız da, romu yüklemeden önce format data yapabilrsiniz ki herkes bunu yapıyor.

Şöyle: format data yapıyorsunuz , ondan sonra TWRP deyken Reboot- recovery diyorsunuz, twrp yeniden acılıyor, ve artık PCde hardisk olarak gorebiliyosunuz,
ROMu pc den tel içine atıp kuruyorsunuz.

Bunu keşfedeli bikaç yıl oldu benim, ilk sd card slotu olmmayan cihazımda afallamıştım.

meger TWRPde reboot recovery diyince direk harddiske romu atabiliyoruz muş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam tam yeri nedir?
flashlamaya baslarken yapıyor nasıl tam yeri anlamadm

Ekli dosyalar

• IMG_20210711_211450.jpg
    IMG_20210711_211450.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 13

pegasusline

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İBRAHİM
Cihazım
Mİ 11T 8/128
Meslek
MERMER TORNA USTA
Konular
7
Arkadaslar çözdüm sorunu indirdiğim dosyada sorun varmıs tekrar indirdim oldu....

pegasusline

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İBRAHİM
Cihazım
Mİ 11T 8/128
Meslek
MERMER TORNA USTA
Konular
7
evet arkadaşlar yükledim açıldı herşey iyi hoş fakat google play sistem güncellemesi var ayarlar güvenlik sekmesi altında 1 şubatta kalmış:)) güncelle diyorsun cihaz yeniden baslıyor dogal olarak acıldıgında 1 hazıran olarak acılıyor sonra kendılıgınden tekrar resetlıyor 1 subata geri alıyor kısır döngü haline geliyor yani şu an için sorunlu bir sürüm bana göre güvenlik güncellemesi almıyor.. Mi.eu Android 11

gimmeluck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
mi5
Konular
38
evet arkadaşlar yükledim açıldı herşey iyi hoş fakat google play sistem güncellemesi var ayarlar güvenlik sekmesi altında 1 şubatta kalmış:)) güncelle diyorsun cihaz yeniden baslıyor dogal olarak acıldıgında 1 hazıran olarak acılıyor sonra kendılıgınden tekrar resetlıyor 1 subata geri alıyor kısır döngü haline geliyor yani şu an için sorunlu bir sürüm bana göre güvenlik güncellemesi almıyor.. Mi.eu Android 11
hocam işte tam o güncelleme yapılan yer neresi, google palyde göremedim öyle bir yer tam yeri nedir?

Fiyakalim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Meslek
Elektronik Yazılım
Konular
12

gimmeluck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
mi5
Konular
38

pegasusline

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İBRAHİM
Cihazım
Mİ 11T 8/128
Meslek
MERMER TORNA USTA
Konular
7
Bende öyle düşünüyorum ama resetlemesi biraz saçma geldi bana ..

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt