Yardım Poco x3 Android 11 twrp sorunu

gimmeluck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
mi5
Konular
38

Fiyakalim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Meslek
Elektronik Yazılım
Konular
12
hayır öyle birseye gerek yok a11 fastboottan attım normal kullanıyorum ucmadı ımeı ...
Buradaki adımları takip ederek yükle çok basit ve ben bu eu romu kurdum gayet stabilhttps://forum.miuiturkiye.net/konu/poco-x3-nfc-orange-fox-recovery-ve-miui-launcher-kurulum.95731/unread
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Poco Cihazları Kendilerine ait olan Poco Launcher Kullanmakta. Xiaomi Kullanıcıları Miui Launchera daha fazla alıştıkları için Poco cihazlarında da kullanmak istiyor.
Bu Rehberdekileri Kullanmak için Önce Bl kilidinizin açık olması lazım ve Twrp Kurulu oması lazım.
Örnek
Kurulum : İlk Önce Cihazı Fastboota alın Sonra Linkteki Orange fox recovery unofficial installer ı çalıştırın Otomatik Kurulum Yapacaktır. Açıldıktan sonra Dahili Hafızaya Magisk atınız.
İnstall diyerek Magiski kurunuz ve Cihazı yeniden başlatınız. Cihaz Açıldıktan sonra Magisk e giriyoruz Modüller + işareti ve Miui Launcher Poco X3 NFC zip dosyayı seçiyoruz kurulum bittikten sonra cihazı yeniden başlatıyoruz.
Ayarlar/Ana ekran ve orda hemen Miui launcherımız görünecektir. Launcherımızı seçiyoruz ve cihazı tekrar yeniden başlatıyoruz ve güle güle kullanıyoruz.

Link :

Yeni Miui 12 Alpha Launcher
Yeni Sürüm

NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.

gimmeluck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
mi5
Konular
38
Buradaki adımları takip ederek yükle çok basit ve ben bu eu romu kurdum gayet stabilhttps://forum.miuiturkiye.net/konu/poco-x3-nfc-orange-fox-recovery-ve-miui-launcher-kurulum.95731/unread
EU android 11 stabil romu ve magiski flahsladım hocam,
modem dosyasına gerek kalmadı.

klasik eu romdan görsel farkı olmasın istiyorum, linkteki alfa launcherı mı kurmak lazım, yavalastmasın aleti? :/

gimmeluck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
mi5
Konular
38
EU android 11 stabil romu ve magiski flahsladım hocam,
modem dosyasına gerek kalmadı.

klasik eu romdan görsel farkı olmasın istiyorum, linkteki alfa launcherı mı kurmak lazım, yavalastmasın aleti? :/
yani basitçe miui luncherı yüklesem sadece?

diğerlerinin mantıgı ner anlamadım.

bu arada Launcherın miui denfarkını henüz göremedim :D

aynısı sanki?

pegasusline

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İBRAHİM
Cihazım
Mİ 11T 8/128
Meslek
MERMER TORNA USTA
Konular
7
Güvenlik uygulaması güncelleniyor mu

pegasusline

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İBRAHİM
Cihazım
Mİ 11T 8/128
Meslek
MERMER TORNA USTA
Konular
7

rerdemk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rerdemk
Cihazım
Poco x3 nfc
Konular
1
hocam yani siz android 11 den memnun musunuz?
Kardeşim merhaba, yeni gördüm. Ben bootloader kilidimi açtığımdan beri EU rom kullanıyorum. EU romda gerekli olan herşey var, gereksizlerin ise tamamı temizlenmiş. EU romun A11'i problemsiz, hiçbir sıkıntı yok fakat dediğim gibi Twrpniz güncel olsun. Yeni sürüm a11 uyumlu ve advanced kısmına bir çok özellik eklenmiş. Ben hafıza kartı kullanmıyorum, o yüzden önce romu yüklüyorum sonra format data yapıyorum. En temiz kurulum böyle oluyor.

pegasusline

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İBRAHİM
Cihazım
Mİ 11T 8/128
Meslek
MERMER TORNA USTA
Konular
7
Kardeşim merhaba, yeni gördüm. Ben bootloader kilidimi açtığımdan beri EU rom kullanıyorum. EU romda gerekli olan herşey var, gereksizlerin ise tamamı temizlenmiş. EU romun A11'i problemsiz, hiçbir sıkıntı yok fakat dediğim gibi Twrpniz güncel olsun. Yeni sürüm a11 uyumlu ve advanced kısmına bir çok özellik eklenmiş. Ben hafıza kartı kullanmıyorum, o yüzden önce romu yüklüyorum sonra format data yapıyorum. En temiz kurulum böyle oluyor.
ya herkes kurdu ben kuramadım tüm adımları denedim ama olmadı şimdi de Updater process ended with ERROR: 7 hatasını alıyorum otg ile denedım hafızaya attım denedim aynı ???

Üst Alt