Yardım Poco x3 Android 11 twrp sorunu

pegasusline

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İBRAHİM
Cihazım
Mİ 11T 8/128
Meslek
MERMER TORNA USTA
Konular
7
Merhaba arkadaşlar Android 11 guncellemesi geldi eu kurayım dedim twrp kurdum cihaz açılmıyor wipe falan yapmadım hic bir şey yapmadım eu romu flaslamak istediğimde mount hataları veriyor mi flash tool ile stock romu defalarca attim ama eu romu twrp ile atamadım nedir sorunu Android 11 için twrp farklı mı

rerdemk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rerdemk
Cihazım
Poco x3 nfc
Konular
1
Merhaba arkadaşlar Android 11 guncellemesi geldi eu kurayım dedim twrp kurdum cihaz açılmıyor wipe falan yapmadım hic bir şey yapmadım eu romu flaslamak istediğimde mount hataları veriyor mi flash tool ile stock romu defalarca attim ama eu romu twrp ile atamadım nedir sorunu Android 11 için twrp farklı mı
Merhaba kardeşim. Twrp 3.5.2 sürümünü yükle. Burada yok. Buraya 1 yıl sonra filan gelir :)
Android 10'dan 11 e geçmek için temiz kurulum yapmalısın. Yükseltme yaparsan sıkıntılar yaşarsın. Buradaki arkadaşlar gibi 11 hiç stabil değil çok kasıyor bataryayı çok tüketiyor filan dersin sonra :) Twrp 3.5.2 sürümûyle format data yapıp eu rom kur. Twrp advanced kısmından magiski bile otomatik yükletebilirsin. Bu yeni sürüm Twrp de wipe de yapabilirsin formatta yapabilirsin. Hiçbir problem bootloop v.b. problem yaşamazsın.
buradan indirebilirsin.

gimmeluck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
mi5
Konular
38
Merhaba kardeşim. Twrp 3.5.2 sürümünü yükle. Burada yok. Buraya 1 yıl sonra filan gelir :)
Android 10'dan 11 e geçmek için temiz kurulum yapmalısın. Yükseltme yaparsan sıkıntılar yaşarsın. Buradaki arkadaşlar gibi 11 hiç stabil değil çok kasıyor bataryayı çok tüketiyor filan dersin sonra :) Twrp 3.5.2 sürümûyle format data yapıp eu rom kur. Twrp advanced kısmından magiski bile otomatik yükletebilirsin. Bu yeni sürüm Twrp de wipe de yapabilirsin formatta yapabilirsin. Hiçbir problem bootloop v.b. problem yaşamazsın.
buradan indirebilirsin.
hocam yani siz android 11 den memnun musunuz?

Son düzenleme:

batuuwq0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
11
hocam yani siz androşid 11 den memnun musunuz?
Arkadaş cevap vermese de ben vereyim. Poco x3 NFC kullanıyorum Android 11 ilk geldiğinde direk güncelledim bi 1 saat telefon kendine gelemedi kastı baya ardından normalleşmeye başladı fakat hafif hataları vardı yine bu hatalar gitmedi mesela uygulamadan çıkma animasyonu kasarak ilerliyordu telefonu sıfırladım artık yağ gibi akıyor. Sürekli pubg oynadığımdan ekran süresini atamayacağım maalesef.

gimmeluck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
mi5
Konular
38
Arkadaş cevap vermese de ben vereyim. Poco x3 NFC kullanıyorum Android 11 ilk geldiğinde direk güncelledim bi 1 saat telefon kendine gelemedi kastı baya ardından normalleşmeye başladı fakat hafif hataları vardı yine bu hatalar gitmedi mesela uygulamadan çıkma animasyonu kasarak ilerliyordu telefonu sıfırladım artık yağ gibi akıyor. Sürekli pubg oynadığımdan ekran süresini atamayacağım maalesef.
temiz kurulum dedigimiz twrpden format data mı yapmak sadece? yoksa advanced wipe dan bişiler de yapmalı? tam restarttan önce wipe dalvikchache de yapın diyorlar galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buradan indirebilirsin.
aynı zamanda size de tabi sorum.

pegasusline

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İBRAHİM
Cihazım
Mİ 11T 8/128
Meslek
MERMER TORNA USTA
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buradan indirebilirsin.
Temiz kurulum yaptım fastboot defalarca ama versiyon yükselince dayanamıyorum hemen fastboot kurulum yapıyorum sen kurdun mu peki var mı sorunu biliyor musun teşekkür ederim ilgin için ayrıca

gimmeluck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
mi5
Konular
38
son EU stabil rom

galiba degil mi?

Betalara bulasmıyım mı hiç? beta sayfasında biraz gezindim son sürümlerde göremedim ama bizim modeli..

bu arada imei tamiri ile birlikte 1 saat sonra yükleyecegim.

Hani wipeları yaptınız formattan baska?

son EU stabil rom

galiba degil mi?

Betalara bulasmıyım mı hiç? beta sayfasında biraz gezindim son sürümlerde göremedim ama bizim modeli..

bu arada EU rom umarım xiaominni redmi ve mi serilerindeki gibidir..

6-7 yıldır EU rom kullanıyoruz. çok alıştık , poco olması yüzünden bi fark varsa biyerlerinde, sıkıntılı olur bize

Son düzenleme:

pegasusline

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İBRAHİM
Cihazım
Mİ 11T 8/128
Meslek
MERMER TORNA USTA
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
son EU stabil rom

galiba degil mi?

bu arada EU rom umarım xiaominni redmi ve mi serilerindeki gibidir..

6-7 yıldır EU rom kullanıyoruz. çok alıştık , poco olması yüzünden bi fark varsa biyerlerinde, sıkıntılı olur bize
betası yok x3 sürümünün stabil rom kurunca haber verır mısın güvenlık guncelleme sıkıntısı var mı yok 1 subattta takılı kalıyor shake~~

gimmeluck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
mi5
Konular
38
betası yok x3 sürümünün stabil rom kurunca haber verır mısın güvenlık guncelleme sıkıntısı var mı yok 1 subattta takılı kalıyor shake~~

buı arada imei tamirini yapan üstat yeni rom flashlayaınca modem dosyasını da flashlayın fastboottan dedi,,

eskiden andorid versionu degismedikçe gerekemzdi.. bu forumdaki yazılarda bunu hiç göremedim.

pegasusline

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İBRAHİM
Cihazım
Mİ 11T 8/128
Meslek
MERMER TORNA USTA
Konular
7
buı arada imei tamirini yapan üstat yeni rom flashlayaınca modem dosyasını da flashlayın fastboottan dedi,,

eskiden andorid versionu degismedikçe gerekemzdi.. bu forumdaki yazılarda bunu hiç göremedim.
hayır öyle birseye gerek yok a11 fastboottan attım normal kullanıyorum ucmadı ımeı ...

Üst Alt