- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
Yok derken hocam ?yok öyle birşey.
Yok derken hocam ?yok öyle birşey.
Hocam bootloader kilidini açma başvurusu mobil veri ile yapılıyor.Imeı kapanınca başvuru nasıl yapacak öneriniz var mı ?tr de imein yasaklı olması xiaomi sunucularını alakadar etmez. onlar sadece istegi yerine getirir. genelde insanlar imei kapanınca attirmaya gelirler. prosedür aynı. bl aç ve imei repair yap.
Nasıl yok öyle bir şey? Bl kilidini açmak için mi hesabını bağlayıp mi unlock ile açmak gerekiyor. Mi hesabını bağlamak için 'mobil veri interneti' istiyor. IMEI kapanırsa şebeke çekmez ve başvuru yapılmaz. Xiaomi cihazlar için box yok bildiğim kadarıyla ve var olanlar yüzünden bandların kapanma sıkıntısı oluyor. Yani bir işi düzgün yapılacaksa Mi Unlock şart.yok öyle birşey.
Herkeste yetkili hesap ya da box yol hocam normal kullanıcı için değil bu öneribox ile.
Her yerde bulunan bir şey değil. Ve ücretini 250₺ belirlemişler genelde. Ücretsiz açmak varken 250₺ verir misiniz?box ile işlem yapan çok yer var burada.tabi pahalı makineler. sizin bahsettiğiniz sokak aralarindaki engrom ile işlem yapanlar.
herkes anlamak zorunda değil ki bu işlerden. adam ucuza aldığı cihaza 150-200 lira imei parası verince dert etmiyor zaten.Her yerde bulunan bir şey değil. Ve ücretini 250₺ belirlemişler genelde. Ücretsiz açmak varken 250₺ verir misiniz?
Hocam, Mi Unlock ile kilit açıldıktan sonra IMEI atma işlemi 50-100₺ arası. Ki ben kendi cihazıma IMEI attım, para vermedim. Şimdi durup dururken 250₺ vermek mantıklı mı?herkes anlamak zorunda değil ki bu işlerden. adam ucuza aldığı cihaza 150-200 lira imei parası verince dert etmiyor zaten.