Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruPoco F5 telefonla konuşurken şarjı nasıl gidiyor?
Ben teli daha çok oyun için kullaniyom F3 performansı kötü değil ama yazın tel çabuk ısınmaya ve oyunlarda yüksek grafiklerde droplar yedirmeye başladı buna alternatif daha üst cihaz düşünüyorum hocam ilk F5 düşündüm ama ileride aynı kapıya çıkacaksa, mi 13 e falan bakmam gerek sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben benzerler biliyorum ama ona rağmen gen 1+ böyleyse almaya değmez, mediatek oyun desteği iyi değil diye hiç dusunmedim ama k60 ultra ya da mi 13 anca işimi görür sanırım
Belki o zamanlar bug olabilir tekrar kurup deniyim. Set on boot aktifti o zamanda ama telefonu yeniden başlatmadan giriyordum çekirdekler tekrar aktif görünüyordu
şimdi size söyledikten sonra denedim ve açılıştan 1-2 dk sonra çekirdekler kapandı bir sorun oldugunu sanmıyorum belki telefon açılır açılmaz kapatmıyordur çekirdekleri 1-2 dk sonra uygulamaya girin cıkın vs deneyin
şimdi size söyledikten sonra denedim ve açılıştan 1-2 dk sonra çekirdekler kapandı bir sorun oldugunu sanmıyorum belki telefon açılır açılmaz kapatmıyordur çekirdekleri 1-2 dk sonra uygulamaya girin cıkın vs deneyin
ben gendelde prime çekirdeklerin hepsini ve big olan çekirdeklerinde 1-2 tanesini açık bırakıyorum little çekirdekler hep aktif zaten en düşük güç çeken çekirdekler onlar gpu da sınırlandırıyorum grafikle pek bir alakam yok
ben gendelde prime çekirdeklerin hepsini ve big olan çekirdeklerinde 1-2 tanesini açık bırakıyorum little çekirdekler hep aktif zaten en düşük güç çeken çekirdekler onlar gpu da sınırlandırıyorum grafikle pek bir alakam yok