Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruPoco F5 telefonla konuşurken şarjı nasıl gidiyor?
sebebini bende bilmiyorum ama daha üst işlemcili telefonlar ister istemez bu arada çok ısınıyor ve sarj yiyor buna çözüm olarak ben cihazı rootladım ve işlemciyi kısıtladım prime çekirdeği var onu kapattım sarj sorunum ortadan kalktı aslında şu şekilde düşünmek gerekiyor işlemciyi kısıtlayıp geri eski haline getirebiliyorum telefonla sadece sosyal medya wp internette gezme navigasyon kullanırken aşırı güce ihtiyacım yok sadece pubg vs oyun oynarken eger güce ihtiyacım olursa 3-5 sn de eski haline getirebiliyorum eski haline getirir öyle oyuna girerim neden pil sorunuyla ugraşayım ki ?
Merhaba hocam konu dışı bir şey sorucam. Bu cihazın ısınma durumu nasıl pil ve işlemci oyunlarda kaçı görüyor , cihazı düşünüyorum bende poco f3 var genshin tarzı oyunlarda pil 45 işlemci 60 civarlarında oluyor genelde
aldığınız değerler oldukça iyi birde poco f5 işlemcisi bakımından da diğer cihazlara göre daha fazla güç tüketiyor kafaya takılacak bir durum yok mesela ben telefonumu 5-6 günde bir şarj ediyorum çünkü telefona çok bakan biri değilim günde max 20 dk hadi en fazla 30 dk. 5-6 gün gidiyor bilgisayarla çok ilgilendiğimden telefona bakmıyorum günlük bilgisayar kullanım sürem 15-16 saat oluyor genelde.
Merhaba hocam konu dışı bir şey sorucam. Bu cihazın ısınma durumu nasıl pil ve işlemci oyunlarda kaçı görüyor , cihazı düşünüyorum bende poco f3 var genshin tarzı oyunlarda pil 45 işlemci 60 civarlarında oluyor genelde
aldığınız değerler oldukça iyi birde poco f5 işlemcisi bakımından da diğer cihazlara göre daha fazla güç tüketiyor kafaya takılacak bir durum yok mesela ben telefonumu 5-6 günde bir şarj ediyorum çünkü telefona çok bakan biri değilim günde max 20 dk hadi en fazla 30 dk. 5-6 gün gidiyor bilgisayarla çok ilgilendiğimden telefona bakmıyorum günlük bilgisayar kullanım sürem 15-16 saat oluyor genelde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pil tüketimi işlemci yüzünden diğer cihazlara göre daha fazla. sd 7+ gen 2 sd 888 gibi fazla güç tüketiyor
8+gen1 den daha iyi bir pil kullanımı mevcut test edildi hocam ısınması da ona göre daha az 2 cihaz aynı anda kullandım o yüzden bu kadar net söylüyorum
8+gen1 den daha iyi bir pil kullanımı mevcut test edildi hocam ısınması da ona göre daha az 2 cihaz aynı anda kullandım o yüzden bu kadar net söylüyorum
hocam yine de ısınma sorunları meydana geliyor. 8 gen 2de bu sorunu çözdüler bir tık da olsa 8 gen 2ye bakın isterseniz ama ısınma sorunu çok önemli değil diyorsanız 8+ gen1e de bakabilirsiniz arkadaşın dediği gibi
hocam yine de ısınma sorunları meydana geliyor. 8 gen 2de bu sorunu çözdüler bir tık da olsa 8 gen 2ye bakın isterseniz ama ısınma sorunu çok önemli değil diyorsanız 8+ gen1e de bakabilirsiniz arkadaşın dediği gibi
Ben teli daha çok oyun için kullaniyom F3 performansı kötü değil ama yazın tel çabuk ısınmaya ve oyunlarda yüksek grafiklerde droplar yedirmeye başladı buna alternatif daha üst cihaz düşünüyorum hocam ilk F5 düşündüm ama ileride aynı kapıya çıkacaksa, mi 13 e falan bakmam gerek sanırım
Ben benzerler biliyorum ama ona rağmen gen 1+ böyleyse almaya değmez, mediatek oyun desteği iyi değil diye hiç dusunmedim ama k60 ultra ya da mi 13 anca işimi görür sanırım
Ben teli daha çok oyun için kullaniyom F3 performansı kötü değil ama yazın tel çabuk ısınmaya ve oyunlarda yüksek grafiklerde droplar yedirmeye başladı buna alternatif daha üst cihaz düşünüyorum hocam ilk F5 düşündüm ama ileride aynı kapıya çıkacaksa, mi 13 e falan bakmam gerek sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben benzerler biliyorum ama ona rağmen gen 1+ böyleyse almaya değmez, mediatek oyun desteği iyi değil diye hiç dusunmedim ama k60 ultra ya da mi 13 anca işimi görür sanırım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
videoları izleyin ve tavsiyedir performance modunda fazla kullanmayın sonra telefonum kapandı anakartım yanmış yok güç entegresine birşey olmuş gibi sorunlarla baş başa kalabilirsiniz bu işlemler profesyoneller için geçerlidir cpu and gpu sekmesinden en altta core control sekmesinden pasif yaptıgınız işlemci çekirdekleri artık çalışmayacaktır
Belki o zamanlar bug olabilir tekrar kurup deniyim. Set on boot aktifti o zamanda ama telefonu yeniden başlatmadan giriyordum çekirdekler tekrar aktif görünüyordu