Ana Başlık Poco F3 / Redmi K40 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
F3 de kimler hangi romu kullanıyor miui mix ve ya one-os?
MiuiMix hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar miuimix stabil ilk güncellemesini aldık dün gece. Bu sabah hemen kurdum, merak ettiğim tek şey 90hz ayarı geldi mi oldu. Evet gelmiş, hem akıcılık hemde 120hz'e göre daha tasarruflu olacaktır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 15
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
MiuiMix hocam

Arkadaşlar miuimix stabil ilk güncellemesini aldık dün gece. Bu sabah hemen kurdum, merak ettiğim tek şey 90hz ayarı geldi mi oldu. Evet gelmiş, hem akıcılık hemde 120hz'e göre daha tasarruflu olacaktır.
Telefon Rootlu mu? Rootlu ise bunu yükleyince root gidiyor mu?

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
MiuiMix hocam

Hocam tebrikler
Bu sefer ilk 73 ün içine girmişsiniz miuimix te çok kısa degerlendirme alabilirmiyim stabilize bi rom mu

edit:bu arada eu stabille aynı gidiyolar şimdi kontrol ettim 12.5.6euyada gelmiş çok enteresan ama daha 1 ay olmadı 12.5.5 geleli

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Telefon Rootlu mu? Rootlu ise bunu yükleyince root gidiyor mu?
Bilmiyorum hocam. Roottan kasıt nedir?
Hocam tebrikler
Bu sefer ilk 73 ün içine girmişsiniz miuimix te çok kısa degerlendirme alabilirmiyim stabilize bi rom mu

edit:bu arada eu stabille aynı gidiyolar şimdi kontrol ettim 12.5.6euyada gelmiş çok enteresan ama daha 1 ay olmadı 12.5.5 geleli
MiuiMixte 12.5.5 gelmedi hocam. Stabilliği iyi hocam henüz bir sıkıntı çekmedim o konuda. 1 saat kadar ekran süresi artısı oldu global roma göre. Eu'nun özelleştirilmiş hali zaten hocam, taban olarak eu kullanıyor. Performans açısından başarılı bir rom genel olarak, f2 proda global romla aynı anda uzun süre kullanma fırsatım oldu bu cihaza geçmeden önce, f2 pro kullanırken çok memnun olduğum için ve globale kıyasla daha iyi olduğunu hissettiğim ve gördüğüm için f3'ede bu romu kurdum. Endonezya veya eu'da gayet başarılı romlar diye yorumları okudum bu konuda. MiuiMixten beklentim şuan için işlemci çekirdek hızını düşürmeleri, telefon ciddi ısınıyor ağır işlemlerde. En azından seçenek olarak sunulsa seçmek bize kalmış olsa çok hoş olur.

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
MiuiMix hocam

Hocam çok sağolun güncellemeyi bende aldım ama söylemeseniz belki uzun süre farkında dahi olmazdım 90 hz geldiğinin :) görünce hemen 90a çektim. Akıclık neredeyse aynı ben bir fark hissetmedim umarım şarj konsun da biraz daha zaman sağlar. Başka bir yenilik var mı acaba farkettiginiz. Benim gördüğüm tek şey dosya yöneticisi değişmiş.

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Bilmiyorum hocam. Roottan kasıt nedir?

MiuiMixte 12.5.5 gelmedi hocam. Stabilliği iyi hocam henüz bir sıkıntı çekmedim o konuda. 1 saat kadar ekran süresi artısı oldu global roma göre. Eu'nun özelleştirilmiş hali zaten hocam, taban olarak eu kullanıyor. Performans açısından başarılı bir rom genel olarak, f2 proda global romla aynı anda uzun süre kullanma fırsatım oldu bu cihaza geçmeden önce, f2 pro kullanırken çok memnun olduğum için ve globale kıyasla daha iyi olduğunu hissettiğim ve gördüğüm için f3'ede bu romu kurdum. Endonezya veya eu'da gayet başarılı romlar diye yorumları okudum bu konuda. MiuiMixten beklentim şuan için işlemci çekirdek hızını düşürmeleri, telefon ciddi ısınıyor ağır işlemlerde. En azından seçenek olarak sunulsa seçmek bize kalmış olsa çok hoş olur.

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Hocam çok sağolun güncellemeyi bende aldım ama söylemeseniz belki uzun süre farkında dahi olmazdım 90 hz geldiğinin :) görünce hemen 90a çektim. Akıclık neredeyse aynı ben bir fark hissetmedim umarım şarj konsun da biraz daha zaman sağlar. Başka bir yenilik var mı acaba farkettiginiz. Benim gördüğüm tek şey dosya yöneticisi değişmiş.
90hz seçmeme rağmen menüde hala 120hz veya 60hz seçili kalıyor. Geliştirici seçeneklerinden yenileme hızına bakınca sıkıntı yok 90hz ama menüde öyle bir bug var düzelir bidahaki güncellemede. Kontrol paneline dolby atmos kısayolu gelmiş. Yeni duvar kağıtları. Galeri albümlerde açılıyodu güncellemeyle beraber akışta açılmaya başladı benim cihazda, belki değişen bir ayardır bilmiyorum. Gözüme çarpanlar şimdilik bunlar hocam. Yeni şeyler gelmişse eğer zamanla konuda bahsederiz hep beraber.

Kontrol paneline 60 90 120 hz seçeneği gelse tıklayınca otomatik değiştirebilsek çok güzel olur aslında.

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
90hz seçmeme rağmen menüde hala 120hz veya 60hz seçili kalıyor. Geliştirici seçeneklerinden yenileme hızına bakınca sıkıntı yok 90hz ama menüde öyle bir bug var düzelir bidahaki güncellemede. Kontrol paneline dolby atmos kısayolu gelmiş. Yeni duvar kağıtları. Galeri albümlerde açılıyodu güncellemeyle beraber akışta açılmaya başladı benim cihazda, belki değişen bir ayardır bilmiyorum. Gözüme çarpanlar şimdilik bunlar hocam. Yeni şeyler gelmişse eğer zamanla konuda bahsederiz hep beraber.

Kontrol paneline 60 90 120 hz seçeneği gelse tıklayınca otomatik değiştirebilsek çok güzel olur aslında.
Yeni fark ettim dediğiniz gibi 120 de yada 60 da kalıyor. Galeri için dediğiniz akış da daha önceden vardı tümünü gösterme sadece kamera seçeneği. Aslın da değişen pek bir şey olmuyor ama sevindiren kısmı hata olmaması. Şu an gözlemlediğim bir hata olmadı bu güzel bir şey. Sadece oto parlaklık tam stabil çalışmıyor gibi.

Bir de en önemlisi imei işi ne olacak çözülecek mi yoksa cihazlar elimizde mi kalacak. Büyük soru işareti.

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Bence elimizde kalacak gibi duruyor, tam yıl başını deviriyorum ben ama bitince ortada kalıcaz gibi duruyor.
Bide ses açıp kısma tuşuna basınca gelen sağdan üç noktaya basınca rahatsız etme modu ve sessiz modu kaydırarak süreyle ayarlama gelmiş hocam.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-08-26-09-08-14-619_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2021-08-26-09-08-14-619_com.miui.home.jpg
    417,2 KB · Görüntüleme: 13

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım