Haber POCO F2 Pro'nun Gerçeğe En Yakın Özellikleri, Bir İnternet Sitesinde Ortaya Çıktı

İlk modeli "en ucuz Snapdragon 845'li telefon" sıfatıyla milyonlar satan POCO'nun ikinci modeline ait özellikler, bir internet sitesindeki ürün sayfasında ortaya çıktı. Buna göre telefon, günümüz amiral gemilerinde görmeye alışık olduğumuz en yüksek donanım seçenekleriyle karşımıza çıkacak.

Geçtiğimiz senelerin en iyi fiyat/performans telefonları arasında bulunan POCO'nun ikinci nesil telefonu, birçok iddia, söylenti ve spekülasyon sonucunda doğrulanmıştı. Bunun ardından firmanın resmi açıklamaları sonucunda da telefonun bazı özelliklerinin de resmen onaylandığını gördük.
POCO'nun resmi Twitter hesabı, pazartesi günü POCO F2 Pro'yu kullanıcılarına yavaş yavaş tanıtmaya başladı. Telefon hakkında fazla bilgi vermeyen firma, telefonun özelliklerinin biraz da olsa gizli kalmasını istiyor gibi görünüyordu ancak bir internet sitesinde ortaya çıkan ürün sayfasıyla cihazın tüm özelliklerl ortaya çıktı.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Tabii ki ortaya çıkan bilgiler arasında farklı söylentiler de mevcut. Geçtiğimiz günlerde Google Play veri tabanında K30 Pro olarak , telefonun yeniden isimlendirilmiş bir K30 olacağı iddialarını onaylar nitelikteydi. Bu bilgi onaylanmamış olsa da telefonun hangi özelliklerle gelebileceğini merak edenler için Redmi K30 Pro'nun özelliklerini aşağıdan bulabilirsiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kaynak: WebTekno

suso9292

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Mi8
Meslek
Kalite teknisyeni
Konular
4
Yeni telefonlar çok kalın ya 8.9mm birde kamera çıkıntısı var bunu kapatmak için mecbur kalin kılıf takıcan okadar parayı korumak lazım oldumu 10mm cepte tuğla gibi. Gözünü sevdiğim mi 8 incecik 7.6mm kılıfla bile yeni telefonlardan incedir

Timurkurt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Khan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Turizm
Konular
47
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni telefonlar çok kalın ya 8.9mm birde kamera çıkıntısı var bunu kapatmak için mecbur kalin kılıf takıcan okadar parayı korumak lazım oldumu 10mm cepte tuğla gibi. Gözünü sevdiğim mi 8 incecik 7.6mm kılıfla bile yeni telefonlardan incedir
Mi 8 kullanici olarak fazlasiyla katiliyorum buna :) o zarif işciligi cok hoşuma gidiyor

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Hocam benim tuafıma giden telefonların ağırlıkları bi zamanlar 110 gramlık akıllı telefonlar 150 180 grama kadar tamam dedik ama markalar işi iyice cıvıttı 218 gram ağırlık nedir 10 dakka elinde tutan insanın elinde tuğla hissi verir
farkındaysanız ufak ufak ekran boyutu ve ağırlıkları arttırıyolar ipin ucunu kaçırdılar artık.

Timurkurt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Khan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Turizm
Konular
47
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benim tuafıma giden telefonların ağırlıkları bi zamanlar 110 gramlık akıllı telefonlar 150 180 grama kadar tamam dedik ama markalar işi iyice cıvıttı 218 gram ağırlık nedir 10 dakka elinde tutan insanın elinde tuğla hissi verir
farkındaysanız ufak ufak ekran boyutu ve ağırlıkları arttırıyolar ipin ucunu kaçırdılar artık.
Fazlasiyka katiliyorum bu yoruma. Özellikle tugla benzetmene koptum harbidende ne olacak bu işin hali. Artik agir telefonlarmi popülerleşecek nedir anlamadim gitti

Üst Alt