S
skyman
Guest
Arkadaşlar,rom bazı hatalar giderildikten sonra link tekrar yenilendi, buradan indirebilirsiniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ne değişmiş hocam dün yüklemiştim yayımlanan sürümüArkadaşlar,rom bazı hatalar giderildikten sonra link tekrar yenilendi, buradan indirebilirsiniz
Safety Net testtinde cihaz Google play de sertifikalı değil olarak gözüküyor.Bu giderilmiş anladığım kadarıyla.Ne değişmiş hocam dün yüklemiştim yayımlanan sürümü
Redmi K30 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu twrp recovery'i kurun, daha sonra format data yapın ve tekrar recovey moda alın advanced wipe kısmında otg kutucuğu hariç hepsini işaretleyin ve romu cihaz hafızasına atıp flaslayın ve cihazı reboot edin hepsi buarkadaşlar trabzonlunun twrp ile romu kurdum stabil android 10dan geçiş yaptım. bütün wipeleri söylenen şekilde yaptımki cihaz twrp bootlop durumunda.yüzlerce kez rom atan biri olarak çok saçma buldum bu durumu. twrp yi baştan kurdum aynı şimdi hafıza boş görünüyor 0mb diye. inş imeide gitmemiştir. yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerekiyor?hafıza gorunmedıgı ıcın romuda kopyalayamıyorum
Advanced wipe ta dört defa wipe yapmanızı öneririmBu twrp recovery'i kurun, daha sonra format data yapın ve tekrar recovey moda alın advanced wipe kısmında otg kutucuğu hariç hepsini işaretleyin ve romu cihaz hafızasına atıp flaslayın ve cihazı reboot edin hepsi bu
cevap için teşekkür ederim zaten bu twrp surumu yukluydu. şimdi 3.4.0-14 mauronofrio yükledim hafıza geldi ama dosya kopyalayamıyorum. şimdi tekrar trabzonlunun sizinde vermiş olduğunuz twrp yükledim hafıza geldi romu kopyalıyorum inş bootlop olmaz yineBu twrp recovery'i kurun, daha sonra format data yapın ve tekrar recovey moda alın advanced wipe kısmında otg kutucuğu hariç hepsini işaretleyin ve romu cihaz hafızasına atıp flaslayın ve cihazı reboot edin hepsi bu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Advanced wipe ta dört defa wipe yapmanızı öneririm
Bu videodaki yönteme göre yükleyebilirmisinizcevap için teşekkür ederim zaten bu twrp surumu yukluydu. şimdi 3.4.0-14 mauronofrio yükledim hafıza geldi ama dosya kopyalayamıyorum. şimdi tekrar trabzonlunun sizinde vermiş olduğunuz twrp yükledim hafıza geldi romu kopyalıyorum inş bootlop olmaz yine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yüklendi ama yine bootlop twrpye döndü. ne olacak boyle ne sacma birşey ya