Yardım Poco f2 Pro kullanıp Mobile Legends Oynayan Arkadaşlar bir bakar mısınız

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Herşey denendi hocam. Bir tek bluetooth kulaklık kaldı. Oda şimdilik elimde yok
Hocam sizin için bir yöntem buldum %90 işe yarayacaktır. Cihazınızda root var mı? Var ise magisk üzerinden low mic headset modülünü kurmanız gerecektir. Eğer root kullanıyorsanız size dosyanın bulunduğu telegram grubunu önerebilirim.

Exodia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
Hocam sizin için bir yöntem buldum %90 işe yarayacaktır. Cihazınızda root var mı? Var ise magisk üzerinden low mic headset modülünü kurmanız gerecektir. Eğer root kullanıyorsanız size dosyanın bulunduğu telegram grubunu önerebilirim.
Malesef hocam rot kalktı. TWRP de sorun çıkmıştı fastbootan rom kurdum twrp de yüklemedim tekrar.

Exodia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
denedim hocam ondada aynı
Hocam sorunu uzun uğraşlar sonunda çözdüm. ttec airbeat duo isimli bluetooth kulaklık sipariş etmiştim. Kulaklık sol ve sağ olarak ayrı ayrı telefona bağlanıyor.Yalnızca sol kulaklığı bağladığımda sesim karşı tarafa gitmeye başladı çok net bir şekilde. Sağda sorun devam ediyor sadece sol kulaklık bağlanacak. Galiba sebebi şu. Sol kulaklık gürültü engelleme olarak görev yaptığı için poco f2 proda mobile legendsta mikrofonları ters algılıyor. Yani gürültü engelleme mikrofnunu oyun sanki ana mikrofon gibi algıladğı için ses karşıya gitmiyor. Çünkü gürültü engellemenin amacı zaten uzak sesleri vs kesmek.

Üst Alt