Bana da bugün geldi güncelleme yaptım sıkıntı yok güzel görünüyor hızlıilyas1212, Bu romu kullanmıyorum ama hiç bir romda imei silinme,şebeke problemi vs yaşamadım...
Güncelleme aynı romun üst sürümünü içeriyorsa, dalvik/ cache temizleyerek güncelleme yapabiliyorsunuz, ancak sürüm yükselteceğiniz için ben temiz kurulum öneririm. Mevcut rom üzerine yükleme yapılırsa hata alma şansınız çok yüksek. Otg kablosu ile güncelleme işlemini de şu şekilde yapabilirsiniz, recovery romu usb bellek içine atıp onu otg kablosuna bağlayıp cihaza takarsınız, twrp ekranından depolamayı seçerek yüklersiniz. Bu işlem sadece recovery.zip dosyası için geçerli. Sizin indirdiğiniz dosya sanırım ota güncelleme dosyası, onu cihaz içindeki güncelleme altından yükleyebilirsiniz.herkese merhabalar arkadaşlar, MIUI için çok yeniyim bir sorum olacak, şu an kullandığım cihazda 12.2.6 sürümü var ve ben 12.5.1'e yükseltmek istiyorum. telefonum güncelleme dosyasını indirdi fakat tamirli cihaz olduğu için güncelleme yapmadım henüz, cihaza inen dosyayı twrp üzerinden OTG kablosu ile yüklemem mümkün müdür? bu birinci sorum, bir diğeri de format atmadan veya dosya silmeden yeni güncellemeyi telefona kurmak mümkün müdür? şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
çok teşekkür ederim üstadım çok açıklayıcı oldu.Güncelleme aynı romun üst sürümünü içeriyorsa, dalvik/ cache temizleyerek güncelleme yapabiliyorsunuz, ancak sürüm yükselteceğiniz için ben temiz kurulum öneririm. Mevcut rom üzerine yükleme yapılırsa hata alma şansınız çok yüksek. Otg kablosu ile güncelleme işlemini de şu şekilde yapabilirsiniz, recovery romu usb bellek içine atıp onu otg kablosuna bağlayıp cihaza takarsınız, twrp ekranından depolamayı seçerek yüklersiniz. Bu işlem sadece recovery.zip dosyası için geçerli. Sizin indirdiğiniz dosya sanırım ota güncelleme dosyası, onu cihaz içindeki güncelleme altından yükleyebilirsiniz.